A fájások beindulástól kb mennyi idő alatt rendszereződnek, s jutnak el pl 5percesre ha nem jóslókról van szó?
Szerintem beindult, én is így jártam 4 hónapja, bár nekem nem voltak erősek a fájások. 15 percesekkel kezdődött, majd 5 percesekkel indultunk, mire beértünk már 4 percesek voltak, s 1 óra múlva kezemben volt a kislányom, igaz nekem ő már a 3. gyerekem. :)
Hogy Vagy most?
Szerintem holnap már a babádat ringatod, holnaputánra pedig elfelejted az össze fájdalmat :)
Szurkolok, hogy gyorsan és simán menjenek a dolgok :)
Szerintem is szülés lesz,ha olyan erős,ahogy irod...
Nekem éjfélkor kezdődött,először gyenge fájások,kb 20-30 percenként,majd 5-6 óra múlva szabályos 10 percenként,egyre erősödő fájdalom, reggel 9-től már 5-6 percesek, éjfélkor elfolyt magzatviz,ekkor már nagyon fájt, 2-3 percenként,majd 2 óra múlva megszültem. Szóval az első fájástól számitva 14 óra telt el. Első baba.
hello
még aznap éjfél elött megszületett a kisfiam:) köszi h drukkoltatok!:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!