Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mielött elfolyt a magzatvized,...

Mielött elfolyt a magzatvized, éreztél bármi furcsát, h valami most történni fog?

Figyelt kérdés
keményedést-fájdalmat, vagy ha nem hirtelen valamit akkor aznap furcsán magad v bármi? köszi a választ!
2012. febr. 12. 19:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én nem éreztem előtte semmit. Hajszárítás közben éreztem, hogy végig csorog valami meleg...
2012. febr. 12. 21:36
 12/15 alaszka ***** válasza:
Én csak annyit, hogy aznap nagyon fáradt voltam, és mondtam anyósomnak, hogy én már nem húzom sokáig (38 hetes voltam), nekiálltunk virágot ültetni, és egy leguggolásnál éreztem egy pattanást a hasamban, és zúdult kifelé, aztán a kórházig még vagy 5 ilyen adag távozott, ezek nem voltak nagy mennyiségek, de mindig úgy tűnt, mintha egy liter lett volna, és olyan furi érzés, mert meleg. :)
2012. febr. 12. 22:16
 13/15 anonim ***** válasza:
En meg delelott elmentem nagybevasarolni, mivel pont jottek a karacsonyi unnepek. Aztan delben otthon ebed es utana csendespihi. Kb ra 1 orara pisilnem kellett. Kimentem, elvegeztem, felhuztam a gatyamat es kezmosas kozben ereztem a holyagomban egy nyomast es egyszercsak zudulni kezdett a meleg viz. Ez volt delutan fel 3-kor, de meg 2 ora mulva is magzatviz folyt belolem.
2012. febr. 12. 22:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Én nyugtalanul aludtam, forgolódtam és fájt a lágyékom meg a derekam, de nem élesen, csak tompán. Aztán hajnali 2kor elöntött vmi meleg, megijedtem, azt hittem vérzem vagy ilyesmi, mert olyan volt mint mikor megjön. felálltam és kiömlött belőlem nagyon sok meleg víz.De mintha vödörből öntenék. Én akkor már kórházban voltam úgyhogy a szobatársaim szóltak a nővérnek és már vittek is a szülőszobára.
2012. febr. 13. 08:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Fura lesz amit írok, de áradt a bőrömből este a magzatvíz szag. Persze csak utána tudtuk már, hogy az volt, de a párom is érezte. Éjjel 1kor felébredtem, hogy mi van, mert kimaradt az éjféli pisilés. Aztán 3/4 2kor fel is keltem, hogy valami van, de nem jutottam el a wc-ig, húztam magam után a csíkot :) egész a szülőszobáig :)
2012. febr. 13. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!