Hogyan és hol folyt el a magzatvized?
Szerencsémre,otthon pihi közben,4nappal a kiírt időpont előtt.Fájásom nem volt,majdnem 1.5napig csordogált(persze már a kórházban voltunk),mire meglett a kisfiam:-).
Üdv.22hós nagyfiú anyuja
Szia!
A kiirt időpont után befektettek, így a kórházban arra ébredtem, hogy nagyon kell pisilnem. Leszálltam az ágyról és éreztem, hogy csorog végig a lábamon, aztán a WC-ről alig tudtam felállni. Ha felálltam ömlött, ha leültem csepegett :-) 10 óra alattt meg is lett a picurkám.
Vizsgálat előtt közvetlenül, nagyon jó volt, mert a doki délben közölte, hogy teljesen zárt vagyok, menjek haza, majd két nap múlva indítanak, tuti nem lesz addig gyerek:) Azért amikor rendszeresek lettek a fájások visszamentünk (este 7-kor), és a doki azt mondta, megvizsgál, de láttam rajta, hogy tiszta hülyének néz, amiért megint berohantam, és biztos benne, hogy semmi nem lesz:)
Erre a vizsgálóasztalon, még hozzám se ért, mikor pukkanás, és magzatvíz el, én meg 3 ujjnyira nyitva. Akkor már nem nézett hülyének:)
Nekem este, TV nézés közben, 2 nappal a kiírt időpont előtt.
Feküdtem az ágyon, és azt hittem visszatért a terhesség alatti folyásom. Gondoltam kimegyek, megnézem mi is van, erre ahogy felálltam, egy kicsit nagyobb lett a buggyanás, mint egy "sima" folyásnál. Végigszaladt a nadrágom szárán seperc alatt. Nem is állt el, talán csak órákkal később, addig folyamatosan csordogált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!