Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan és hol folyt el a...

Hogyan és hol folyt el a magzatvized?

Figyelt kérdés
Gondolok olyanra, hogy ágyban alvás közben, vagy pisilés közben, vagy zuhanyzás közben, vagy wc-zés után, utcán séta közben, stb. stb.
2010. jún. 25. 10:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
elsővel az utca közepén a második az ágyban a harmadik a szüleimnél a negyediknél sajnos életmentő császárra volt szükség.
2010. jún. 25. 10:08
 2/16 anonim ***** válasza:
59%
Nem mindenkinek folyik el a magzatvize, Én pl. 3-szor szültem és egyszer sem folyt el.
2010. jún. 25. 10:17
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Hajnali négykor, ágyban. Először csak egy kevés. Azt hittem, hogy bepisiltem, ezért a lábam közé nyúltam és kipattantam, hogy kirohanok a vécére. Akkor folyt el a többi a hálószoba szőnyegére.
2010. jún. 25. 10:30
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsémre,otthon pihi közben,4nappal a kiírt időpont előtt.Fájásom nem volt,majdnem 1.5napig csordogált(persze már a kórházban voltunk),mire meglett a kisfiam:-).

Üdv.22hós nagyfiú anyuja

2010. jún. 25. 10:30
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A kiirt időpont után befektettek, így a kórházban arra ébredtem, hogy nagyon kell pisilnem. Leszálltam az ágyról és éreztem, hogy csorog végig a lábamon, aztán a WC-ről alig tudtam felállni. Ha felálltam ömlött, ha leültem csepegett :-) 10 óra alattt meg is lett a picurkám.

2010. jún. 25. 10:35
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Vizsgálat előtt közvetlenül, nagyon jó volt, mert a doki délben közölte, hogy teljesen zárt vagyok, menjek haza, majd két nap múlva indítanak, tuti nem lesz addig gyerek:) Azért amikor rendszeresek lettek a fájások visszamentünk (este 7-kor), és a doki azt mondta, megvizsgál, de láttam rajta, hogy tiszta hülyének néz, amiért megint berohantam, és biztos benne, hogy semmi nem lesz:)

Erre a vizsgálóasztalon, még hozzám se ért, mikor pukkanás, és magzatvíz el, én meg 3 ujjnyira nyitva. Akkor már nem nézett hülyének:)

2010. jún. 25. 10:50
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
éjjel wc-zés után az ágyban:)
2010. jún. 25. 11:01
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem este, TV nézés közben, 2 nappal a kiírt időpont előtt.

Feküdtem az ágyon, és azt hittem visszatért a terhesség alatti folyásom. Gondoltam kimegyek, megnézem mi is van, erre ahogy felálltam, egy kicsit nagyobb lett a buggyanás, mint egy "sima" folyásnál. Végigszaladt a nadrágom szárán seperc alatt. Nem is állt el, talán csak órákkal később, addig folyamatosan csordogált.

2010. jún. 25. 11:18
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Éjszaka, alvás közben. Arra ébredtem, hogy csupa nedvesség vagyok, nem tudom miért, először azt hittem, hogy vérzek, de aztán láttam, hogy színtelen, akkor esett le, hogy hoppá, magzatvíz...
2010. jún. 25. 11:40
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
2 héttel korábban éjjel 2kor alvás közben. Azt hittem, bepisiltem, de ahogy felálltam......zutty :)
2010. jún. 25. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!