Hol folyt el a magzatvized? És utána mi tortént?
Nekem itthon folyt el este 11-kor, egyből mentünk a kórházba. A baba csak másnap délután 5-kor lett meg.
Állítólag az a jobb, ha előbb a fájások jönnek, és csak utána reped a burok, így könnyebb a szülés!
Remélem a második így jön!
Könnyű szülést!!!:)
Sajnos én évek óta eggyel feljebb vagyok a topicon, de nagyon vágyom már közétek.
De a barátnőmet le tudom írni Neked.
Este átjött hozzám azzal,hogy nagyon furcsán érzi magát és folyik belőle valami, de nem hiszi, hogy a magzatvíz, mert nem sok. Még mondtam is hogy leányzó itt szülsz a konyhámban?
Szegénykém egész éjjel kínlódott, hajnalban mentek be a kórházba és csak este 9 kor született meg az én 4 kilós Andriska keresztfiam. Aki azóta szalad és persze be nem áll a szája.:)
Szóval nála ennyi volt, nem öntötte el, még a kórházban sem. Legalább is nem mondták, hogy burkot repesztenének.
Nagyon jó egészséget kívánok itt is mindenkinek(mert az a legfontosabb).
Nekem is itthon éjszaka. Arra ébredtem, hogy keményedik nagyon a pocakom, azt hittem, hogy pisilnem kell és amiatt. Kikecmeregtem az ágyból, ami nem volt éppen gyors folyamat és ahogy függőlegesbe kerültem elfolyt a víz. A matracra. De semmi baja sem lett, tényleg színtelen, szagtalan dolog a magzatvíz.
Még lezuhanyoztam, telefonáltam a kórházba, összecuccoltunk és elindultunk.
Tényleg folyamatosan folyik, ahogy egy korábbi válaszoló írta, vagyis nekem inkább időnként jött egy-egy nagy adag, majd percekig alig valami. Gondolom a baba feje dugószerűen elzárta a víz útját. Akkora betéttel indultam be a kórházba, hogy nem tudtam tőle normálisan összerakni a lábam, ettől függetlenül már térdig vizes volt a nadrágom, mire kiszálltunk a liftből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!