Van értelme gátvédelemmel szülni ha (folyt. Lent)?
Van!
Ugyanis a hüvelyed nem feltétlenül reped szét -nem tudom nálad mi okozta de a túlzottan nagy súlyú és/vagy fejkörfogatú gyorsan meginduló babák szoktak gondot okozni ilyen téren.
A gátrész maga már edzettebb ilyen téren,jobban tágul(hat),és így ha belül nem repedsz és kívül is működik minden akkor igen is van értelme.
Ezt az adott pillanat és a baba dünti el,nálam is a végsőkig küzdöttünk,de aztán egyszerűen látszott világosan,hoyg így nem fog kijönni,mert nem fér ki.
hát ez az :( nem volt annyira óóriási - 3,6 kiló, nem is született gyorsan, szépen tágultam, 10 óra vajúdás után lett meg - és azt mondják, hogy a második nagyobb lesz, mint az első, szóval eléggé félek, hogy megint szakadás lesz
azért nem tudom, van-e értelme a gátvédelemnek - maximum reménykedhetek, hogy most nem szakadok sehol..
állítólag most már emlékszik a szervezet, lazább lesz minden.
anyummal is így volt, velem nagyon-nagyon megszenvedett, még a medencéje is repedt - pedig szépen tágult, én meg pici voltam, az öcsém meg normál súllyal, nagyon könnyen született. (akkor még nem lehetett gátvédelmet kérni)
az első szülésnél rossz szívhang miatt végig rajtam volt az nst és nem engedtek fölkelni :( bár őszintén szólva annyira fájt, hogy megmozdulni se tudtam, csak szorítottam az ágy vasát
nem is tudom elképzelni, hogy tud valaki vajúdás közben sétálgatni, meg tornázni - szünet se volt a fájások közt, egybefolyt az egész fájásmassza az utolsó 2 órában :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!