Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki gátvédelemmel szült annak...

Aki gátvédelemmel szült annak egyáltalán nem is volt semmilyen fájdalma szülés után?

Figyelt kérdés
Vagy így is éreztél fájdalmat ülés, állás, járás közben?
2011. jún. 14. 15:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Valamennyit persze igen, pici felületi sérülésem lett ugyan, és utána pár napig jól meg volt duzzadva, de klasszisokkal jobb volt a helyzet, mint az első szülése után, akkor volt metszés.
2011. jún. 14. 15:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólóhoz! (viszont a 6 hét letelte után a szex nem ment jobban, mint mikor vágtak... Na de lehet hogy ezt a gyerekek számában bekövetkezett változás okozta:-))))))
2011. jún. 14. 15:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is gátvédelemmel szültem, és nem fájt utána már másnap egyáltalán. Az első gyerekemnél volt gátmetszés, az szörnyű volt, még 2 hónap múlva is nagyon fájt.

Viszont a másodiknál, a gátvédelmes szülés sokkal nehezebb volt a kitolás, fájt sokkal jobban ez a része a szülésnek.

2011. jún. 14. 15:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt gátvédelem, de végül vágni is kellett - első baba! Viszont nekem egyáltalán nem fájt utána. Szülés után 3 órával már vígan ugráltam fel-le az ágyról és simán bírtam ülni törökülésben a szobatársaim legnagyobb csodálkozására!
2011. jún. 14. 15:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Első szülése is gátvédelemmel volt, viszont volt két karcolásom, oda tettek egy-egy öltést. Aznap még egy pici kellemetlenséget éreztem (de nem hívnám fájdalomnak), másnapra semmit.

Második gátvédelemmel született ismét, viszont utána csináltak egy kis méhszájplasztikát. Ennek ellenére semennyire nem fájt utána.

Harmadiknál csak bekukkantottak, semmit se csináltak. Olyan volt rá 2 órára, mintha nem is szültem volna.

2011. jún. 14. 15:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Elsőnél volt gátmetszés, még két hét múlva is óvatoskodva ültem le vhova egy merő fájdalom volt minden egyes pisilés stb...

a másodiknál megpróbálták a gátvédelmet, de olyan nagy baba lett (előre nem volt ez látható) hogy végül mégis kellett, sőt belső öltésem is lett 2 db.

Viszont! a második után 4 órával törökülésben szoptattam az ágyon én is:) Leginkább csak húzódott viszketett, de nem fájt!

Most a harmadik szülésemre készülődök, remélem itt már ennyi se lesz:)

2011. jún. 14. 15:45
 7/7 anonim ***** válasza:

első babámat szültem gátvédelemmel.

nem mondom, hogy nem fájt utána. kb. olyan volt, mintha azt a részemet autóbaleset érte volna, vagy tömegverekedés. duzzadt volt, ami nagyon kényelmetlen tud lenni a lepedő méretű betétekkel. nem volt túl kényelmes üldögélni, de szülés után 2-3 órával le tudtam zuhanyozni, majd asztalnál ülve megvacsoráztam. kb. egy hét és elmúlt az érzékenység.

2011. jún. 15. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!