Hogyan és hol folyt el a magzatvized?
Már 5 napja hordtam túl a picikémet,másnap indították volna burokrepesztéssel
Hazaértem az Nst-ről,ami semmi fájást nem mutatott,leültem a székre,és jött az első fájás,majd a következő
Miközben zuhanyoztam,éreztem hogy folyik valami,de később kiderült,hogy csak pisi,mert a szülőágyon folyt el,ami sajnos takony zöld volt,mert belekakilt a manó:s
Nekem az első babámmal bevásárlás közbe indult be , pár csepp aztán egyre több, mire a kocsihoz értünk minden mozdulatnál jött, nem voltam felkészülve, a kocsiba meg hazafele mind kifolyt az ülésre...
A második babámnál a munkahelyemen ment el , persze már nagyon készültem rá, az első szülésnél tapasztaltam hogy nem szégyen ha magadra teszel egy pelenkát. Szóval már egy két héttel a nagy nap előtt éjjel nappal becsomagoltam magam, a szokványos bugyimra (ami nálam pocitartós)rá vettem a Tena pelenkát, rá meg egy franciabugyit hogy ne csúszkáljon rá szoknya, és normálisan jártam úgy be dolgozni, pontosan 36 hetesen délbe csak éreztem hogy egy pattanás és valami meleg folyik , seperc hazafele, mire hazaértem a pelusom már megtelt szerintem kb. 2 liter magzatviz volt benne de nem áztam át. Otthon zuhany, a férjem is megérkezett, még egy óra ide-oda kapkodás, útra még egy pelus és be a korházba.
Éjfélkor a baba már mosolygott rám. Jó szülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!