Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki programozott császárral...

Aki programozott császárral fog szülni, annak mit mondtak hogy fog történni? én ma kérdeztem meg és azt mondták, hogy 38heten be kell feküdni csak nem értem miért

Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 18:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekem választott dokim volt,akivel előre megbeszéltük a műtét időpontját(39+4 nap).Elötte való napon kellett befeküdnöm.Kitartást!
2009. aug. 31. 21:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem a programozott császárom(38+5nap) megbeszélt napján délre kellett bemennem a kórházba,3-kor kezdék el.Azért kellett bemennem csak ennyivel elöbb,mert kaptam elötte 2 infulziót.De ezt én se értem miért kell elötte már befeküdni...És mikorra van kiírva a császárod?

2009. aug. 31. 21:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Azt mondta,hogy 39 hétre de ha ti nem kellett ráfogok kérdezni,mert itthon lesz a kislányom így is bele vagyok betegedve,hogy itthon kell hagyni.
2009. szept. 2. 09:11
 4/4 anonim ***** válasza:

2.vagyok

Hát mindenképpen kérdezd meg!Bár biztos kórháztól függ,még az ok hogy egy nappal elötte,de azt hogy egy héttel elötte be kell feküdni,az azért nagyon sok.Ne hagyd magad! :)

2009. szept. 2. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!