Arctartás (fej rendellenes tartása) miatt császárral született első gyermekem. Szerintetek melyik orvos vállalna Bp-en programozott császárt? Kit javasolnátok?
Szia!
Én maximálisan megértelek. Én hüvelyi úton szültem, de most nem részletezek semmit... Megint babát várok és az előzmények miatt félek eléggé. Én nem Bp.-en lakom, de azt tudom ajánlani, beszélj egy megbízható szülésznővel (én a volt fogadott szülésznőmmel fogok beszélni), ők tudják, mi a dörgés. Remélem jó az ötlet!
Szia!
Megértem, hogy aggódsz. De nagyon nem kell tartanod a hüvelyi szüléstől, azt mondják általában, hogy ha az első császár volt, akkor csak akkor van esélyed a hüvelyi szülésre, ha rohamosan beindul a dolog otthon.
Mivel a magyarországi szülések 33%-a császár, nem valószínű, hogy veled akarják javítania statisztikát. Keresve lehet olyna dokit találni, aki nem császározni akar majd, ne aggódj.
Olyan tényleg nincs, hogy első gyereket csak úgy császároznak, mert a mama parázik, de császározott mama második szülésénél megkérdezik általában, hogy mire vágysz és találnak okot a császárra.
Nekem az első császár volt, minden vágyam megszülni a másodikat, de sajnos tudom, hogy nem túl valószínű, hogy a dokim hagyja.
Nem nagyon értelek benneteket! Ugy csináltok mintha nem lenne olyan doki aki igenis ha a kismama kéri akkor megcsászározza!! Nem értem miért vagytok ezen kiakadva! A másik meg az hogy császár után általában császárnak indul a szülés...!!!
Merre laksz kedves kérdező? Pesten az egyik kerületi SZTK ban van/volt az én dokim...! Őt tudom ajánlani...pénzért bármit!:S
Kedves kérdező!
Soha nem szoktam fórumokban írni, de ezt már nem hagyhattam!Én teljesen átérzem a helyzeted, mert velem ugyanez történt és én is szeretnék mégegy babát, de ugyancsak császárral.Azt hiszem olyanoknak akik nem éltek ilyen kínkeserves vajúdást /én:27 órás/ aztán sürgősségi császárt nincs joguk véleményt alkotni és hangoztatni.Minek írnak be olyanok akik nem segítő szándékkal írnak hanem itélkeznek mindenfajta hasonló tapasztalat nélkül.Szégyeljék magukat és azt hiszem enyhén fogalmaztam.Foglalkozzanak inkább mással!Egyébként meg azt mondták, hogy valószínű a második gyermeknél is ugyanez lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!