Első babás vagyok és nem tudom miért csinálta ezt az orvos? Nem indokolta meg és nem is mondott semmit?
Szia!
Én is 36.héten votam nst-n és be is fektetett a doki mert azt mondta hogy elég erős fájásokat mutat ki a gép!
Persze én nem éreztem semmit.
Este haza is küldtek azzal,hogy elmultak a fájásaim!
Rá kerek 1 hétre meglett a kislányom!!
Lehet hogy előbb fog jönni,de nem az a lényeg mikor jön,hanem hogy minden rendben legyen!
Gondtalan babavárást és könnyű szülést kívánok neked!!
9hós kislány anyukája!!
Nekem a 36. héten kellett mennem vizsgálatra, s előtte kérte az nst-t, hogy addigra már vigyem neki. Úgyhogy én azt hiszem 35+4 voltam az első nst-n.
Ha a vizsgálaton mindent rendben talált, ne aggódj!
39 hetes kismama
Szia
Én 33-hetesen Kh-ba kerültem és azóta 2 naponta járok CTG-re igazából kárt nem okoz egyikőtöknek sem de legalább tudjátok, hogy minden rendben van e. Lehet hogy látott v-mi olyan eltérést ami indokolja vagy esetleg egy héttel előrébb jársz mint gondolnád. Viszont az csúnya dolog az orvostól hogy nem indokolja meg konkrétan , én bizony kikérném egy másik orvos véleményét is és minél hamarabb. De szerintem nem lehet olyan komoly mert akkor befektetett volna vagy v-mi hasolló,és esetleg nem akart fölöslegesen rémisztgetni. Lehet,hogy ez az ok amiért nem mondta akkor a probléma okát és lehet ezt a vizsgálatot várja ahhoz hogy biztosat tudjon neked mondani. Tudom most mind a két oldalt pártoltam de így kell nézni a dolgokat mert különben belebolondul az ember.
Üdv 37-hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!