Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Első babás vagyok és nem...

Első babás vagyok és nem tudom miért csinálta ezt az orvos? Nem indokolta meg és nem is mondott semmit?

Figyelt kérdés
Ma voltam vizsgálaton. Hétfőn töltöm a 35.hetet. Nst-re már van időpontom a 36.hétre, de a doki azt mondta, hogy mindenképp menjek el jövőhét szerdáig nst-re. Megkérdeztem a védőnőt és szerinte hamarabb fog jönni a törpe. Szerintetek?
2009. aug. 14. 17:13
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja még annyit, hogy nem fogadott orvos, hanem körzeti.
2009. aug. 14. 17:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 36.héten votam nst-n és be is fektetett a doki mert azt mondta hogy elég erős fájásokat mutat ki a gép!

Persze én nem éreztem semmit.

Este haza is küldtek azzal,hogy elmultak a fájásaim!

Rá kerek 1 hétre meglett a kislányom!!

Lehet hogy előbb fog jönni,de nem az a lényeg mikor jön,hanem hogy minden rendben legyen!

Gondtalan babavárást és könnyű szülést kívánok neked!!

9hós kislány anyukája!!

2009. aug. 14. 17:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen de engem már a 35.héten küld, hogy minnél hamarabb. De semmi indoklás és ha megkérdezem, kitérő választ ad.
2009. aug. 14. 17:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem a 36. héten kellett mennem vizsgálatra, s előtte kérte az nst-t, hogy addigra már vigyem neki. Úgyhogy én azt hiszem 35+4 voltam az első nst-n.

Ha a vizsgálaton mindent rendben talált, ne aggódj!

39 hetes kismama

2009. aug. 14. 18:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Én el nem jönnék addig, amíg rendes választ nem ad...
2009. aug. 14. 20:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia

Én 33-hetesen Kh-ba kerültem és azóta 2 naponta járok CTG-re igazából kárt nem okoz egyikőtöknek sem de legalább tudjátok, hogy minden rendben van e. Lehet hogy látott v-mi olyan eltérést ami indokolja vagy esetleg egy héttel előrébb jársz mint gondolnád. Viszont az csúnya dolog az orvostól hogy nem indokolja meg konkrétan , én bizony kikérném egy másik orvos véleményét is és minél hamarabb. De szerintem nem lehet olyan komoly mert akkor befektetett volna vagy v-mi hasolló,és esetleg nem akart fölöslegesen rémisztgetni. Lehet,hogy ez az ok amiért nem mondta akkor a probléma okát és lehet ezt a vizsgálatot várja ahhoz hogy biztosat tudjon neked mondani. Tudom most mind a két oldalt pártoltam de így kell nézni a dolgokat mert különben belebolondul az ember.

Üdv 37-hetes km

2009. aug. 15. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!