Mielött elfolyt a magzatvized, éreztél bármi furcsát, h
valami most történni fog?
Én semmit nem éreztem. Felébredtem, ki akartam menni pisilni, és ahogy fordultam meg az ágyon, éreztem egy pukkanás szerű valamit, a víz meg zúdult kifelé.
2012. febr. 12. 20:00
Én nem éreztem semmit másképp. Mászkáltam, pakolásztam, egyszer csak valami meleg lötyi kezdett csordogálni a lábamon. Onnantól tudtam, hogy ez már a kezdet, de előtte én nem éreztem semmit. Persze vártam már, hogy beinduljon, mert már túlhordtam, de nem igazán volt jele előtte.
2012. febr. 12. 20:01
Az elsőnél hajnalban arra ébredtem, hogy jesszus bepisiltem :-) Tök nyugisan aludtam egyébként, bár megjegyzem a napom gatya volt, éreztem hogy valami lesz. Pedig 38 hét volt.
Másodiknál is volt egy érzésem. CTG-n voltam délelőtt szintén 38.hét, minden oké volt, de mondtam a dokimnak, hogy szerintem mi még ma találkozunk :-) Nevetett.....4 óra múlva találkoztunk :) Konyhában épp pakoltam el az ebédet és összerándultam, véres izé jött, gondolom a nyákdugó, aztán szivárgott a magzatvíz.
2012. febr. 12. 20:08
Szia,én vasárnap-hétfőn úgy éreztem,hogy olyan nehéz a hasam ösztön szerűen tartottam alulról :D persze nem fájt hétfő este hajtogattam raktam fel a szekrénybe a ruhát és akkor mintha elszakadt volna a nadrágom olyan hangot hallottam,pár percre rá elmentem wc-re leültem és kis víz kifolyt azt hittem csak "pisi" de rá 3-4p-re sok víz folyt végig a bal lábamon.
2012. febr. 12. 20:46
Nap közben ment a hasam. Akkor már éreztem, hogy lesz valami. Aztán este a szokott időben nem "jelentkezett" a babám. Mindig lefekvés után szokott rugdosni, bökdösni. De aznap este még piszkálásra sem mozdult. Akkor már biztos voltam benne. 2 óra múlva elkezdett szivárogni a vizem.
2012. febr. 12. 20:48
Nekem nem volt semmi. Sőt azt hittem bepisiltem, mert csak megrepedt a burok és csak kb. 1 dl-nyi magzatvíz jött. Aztán amikor már 5 percenként jött 1 dl, akkor már tudtam, hogy a magzatvíz.
2012. febr. 12. 20:59
7/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
s ha mondjuk nagy tisztasági betétet hordok, s nem érzem csorogni vagy ilyesmi,mert felszivja, érezni lehet akkor is h folyik ki vmi? lehet h irtó hülye-vicces kérdés, de ilyeneken izgulok:))
Nekem csak szivárgott, de nagyon egyértelmű volt. :)
2012. febr. 12. 21:12
Én este mikor lefeküdtem aludni a babám nagyon sokat mocogott. Nem is tudtam nagyon elaludni a sok mocorgásától, majd kimentem pisilni és mikor felálltam folyt tovább a magzatvíz.
2012. febr. 12. 21:13
4.válaszadó vagyok
szerintem lehet főleg ha már több is jön,és mikor folyt 2.alkalommal a víz rá 20p-re elkezdtem érezni a fájásokat is.
2012. febr. 12. 21:13
Kapcsolódó kérdések: