Ez normális? Ez így szokott történni?
Első babás vagyok. Tegnap reggel ment el a nyákdugóm és azóta is van időnként véresszerű nyákom ami távozik. Tegnap este eléggé fájt is a hasam de aztán elmúlt. Ma reggel pedig véres szerű vizes váladék távozik belőlem pont olyan, mint menstruáció előtt. És a hasam is pont ugyanúgy fáj. Folyamatos tompa fájdalom. Szerintetek ez már szülés? Vagy micsoda?
Amúgy uh szerint 38 hetes vagyok, menstruáció szerint 40 hetes.
Várom a válaszokat! :)
Üdv
a véres semmiképpen nem jó.
folyamatosan folyik, csörgedezik? ez nem a magzatvíz?
menj be a kórházba.
Irány a kórház!!! Ez már a szülés kezdete!!!
Sok sikert!!!Jó babázást!!!
Szia!
Nem csöpög, nem sok mennyiség. Olyan mensi előtti nagyon kevés vizes váladék amiben már látszódik egy kis véres váladék. Nekem mindig így jött meg. Pár órával később már rendesen véreztem. Mármint amikor menstruáltam.
Most voltam megint wc-n. Szerintem ez még a nyákdugó többi része, mert volt mellette kocsonyás barnás váladék is.
Igen. Ez amit írsz, a nyákdugó. Viszont mivel fájogat a hasad menj be a kórházba. Legfeljebb fölvesznek az osztályra, de ott már iztonságban vagy!
Szorítok neked! ÉLeted legszebb emléke lesz!
2 gyerek anyuja
Én amikor ezt tapasztaltam délután 2 óra volt, este fél11-re már megvolt a babám. :))
Könnyű szülést kívánok!
7hetes baba anyucija
Sziasztok! :)
Csak most tudtam jönni és írni ide.
A következő történt: nem mentem orvoshoz (maradtam itthon), este már egy kicsit fájdogált a hasam. 10-kor lefeküdtünk aludni aztán éjfélkor pisilnem kellett. Akkor elment a magzatvíz. Hajnal 2-re értünk a kórházba és 12.15-re lett meg Zoé. Szenvedtem vele sokat és most is fáj minden de nagyon örülök ennek a kis tündérnek. Ma jöttünk haza és az apjának is nagyon tetszik a kiscsaj. Megtartjuk!!!!!!!!! :) :)
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Sziasztok
11-25 09:49 válaszoló
Gratulálok!!!! Sok boldogságot és jó egészséget nektek!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!