Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mással is szokott ilyen...

Mással is szokott ilyen történni vagy csak velem? Normális?

Figyelt kérdés
Anyám orvos és megkérdeztem től hogy miért szoktt ez lenni velem: mondjuk vegyük egy filmet és szedjük irodalmi részekre ( már nem tudom hogy vannak, de érteni fogjátok) kezdés, cselekmény tetőpont megoldás(ez a film befejezése), és én nem a megoldásnál, hanem a tetőpontnál, mondjuk sok megpróbáltatás után végre a hősnek sikerül elérni célját, és ennéla pillanatnál a fejem hátsó részéből elindul egy ilyen bizsergő, de egy ben nagyon jó érzés és végig megy mindkét karomon és körülbelül a hátam közepén megáll. és nagyon jó (példa: nem tudomki láta a Transformers II, most csak ez jut eszembe, és a végén van az a jelenet amikor a főhős feléleszti az Optimust, na ekkor fut végig a testemen ez az érzés, értitek nem a film végén, hanem a teőpontnál. és erre anyám azt mondja hogy extázisba kerülök. szóval rájöttem? én tudom a leginkább élvezni a filmnézést, de nem csak ilyen akciófilmeknél hanem , mindiennél, vígjáték, animációs, scifi, párszor még romantikusnál. Szóval hogy igaza van-e anyámnak és akkor hogyan képződik az extázis nálam? Ja és nem zavaró, sőt iszonyatosan jó érzés, csak annyi hogy normális-e ez és mással is sokott-e ilyen lenni?
2010. aug. 30. 13:51
 1/3 Réti bubuzér ***** válasza:
Nem extázis, katarzis. Azt jelenti csúcspont, kiteljesedés. A libabőrözés meg természetes, ha valami nagyon tetszik, vagy nagyon át tudod élni a dolgokat. (Ha egy film ekkora hatással van rád, akkor próbálj ki egy népszerűbb darabot valamelyik színházban. Pulcsit vigyél ;))
2010. aug. 30. 14:10
 2/3 anonim válasza:
Velem is szokott ilyen lenni csak zene hallgatáskor olyan öröm érzés ,amikor nagyon tetszik a zene és olyan jól bele élem magam asszem egyszer kétszer film nézéskor is volt.
2010. aug. 30. 14:12
 3/3 A kérdező kommentje:
de nem ilyen libabőrös érzésre gondolok. inkább ilyen, nem is tudom nem lehet mihez hasonlítani, egy ben olyan fura, de egyben olyan iszonytatosan jó bizserő érzés. de arra nem kaptam választ hogy az normális-e hogy ez a bizsergő érzés végig fut a testemen
2010. aug. 30. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!