Ma van telihold. Szokott veletek ilyenkor valami fura történni?
Figyelt kérdés
Komoly válaszokat várnék. Nem baromságokat.2009. okt. 3. 20:59
1/15 anonim válasza:
Nekem ilyenkor nincs étvágyam. Lehet, hogy véletlen, de teliholdkor alig eszem egész nap.
2/15 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. Én mindig éjszaka minimum 2-szer felébredek és egyenesen a szemembe süt a telihold.
2009. okt. 3. 21:06
3/15 A kérdező kommentje:
Írjatok még! :D
2009. okt. 3. 21:07
4/15 anonim válasza:
Velem semmi.De általáben nem figyelem,hogy milyen Hold van,így nem is tudom megfigyelni magam olynakor...De ha sok ember ír olyat,h olyankor vmi megváltozik,akkor majd elkezdem figyelni,hátha rám is hatással van:D
5/15 anonim válasza:
Egyik osztályátrsam olyankor nem tud aludni, vagy csak nehezen.
6/15 anonim válasza:
nekem kinő a szőrőm, nagyobbak lesznek a szemfogaim, és egész éjszaka vonyítok
7/15 anonim válasza:
Nekem olyankor merevedésem van egész este
8/15 A kérdező kommentje:
21:13 mit nem értesz azon, hogy komoly válaszokat várok??
ha nehéz a felfogásod akkor fordulj orvoshoz...
a többieknek köszönöm.
2009. okt. 3. 21:27
9/15 anonim válasza:
21:13
lehet, hogy egy kicsit nehéz a felfogásom, de majd fogyok, akkor talén könnyebb lesz...
amúgy tényleg ez történik velem, megnézed? :O
10/15 anonim válasza:
Telihold van? :O
Szoktam beszélgetni a Holddal és kérni tole dolgokat, amiket meg is ad nekem ha tiszta szivembol, haragmentesen kérem! Akkor kulonleges nap ez a mai, a Hold erejében van most... Megyek és beszélgetek is vele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!