Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » S. O. S! Mara vagyok kiirva,...

S. O. S! Mara vagyok kiirva, most voltam vizsgalaton, be kell mennem a korhazba, mert keves a magzatviz. Mire szamolhatok, mi fog törtenni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 11:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Rátesznek nst-re és ha van fájás lehet beindítják, vagy fekszel pár napot amíg nem jön magától a baba.

Könnyű szülést és sok anyai örömöt kívánok!

2009. szept. 9. 11:31
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors valaszt.Nagyon felek.Azt mondtak,ha minden vizsgalat jo,akkor holnap haza jöhetek.Most voltam Nst-n.
2009. szept. 9. 11:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
És észleltek fájást?
2009. szept. 9. 11:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Mitől félsz?

Anya leszel, lehet délután a kezedben tarthatod a babádat!

Ne félj!

Nekem 2 fiam van!

2009. szept. 9. 11:39
 5/10 A kérdező kommentje:
nem eszleltek fajast,vagyis nem mondtak.Most mar indulok a korhazba,mert mar ott kene legyek.Köszönöm mindenkinek a valaszt.
2009. szept. 9. 11:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak én válaszoltam egyedül!

Minden jót!

2009. szept. 9. 11:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Mire én már olvasom és válaszolok, lehet hogy már szülsz :)

Minden esetre sok boldogságot és egészséget, jó babázást kívánok! :)

36 hetes kismama

2009. szept. 9. 12:22
 8/10 A kérdező kommentje:
itt vagyok a babas korteremben.Meg nem szültem,igazad volt ctg-re raktak,vert vettek es meg nem törtent semmi,4 orankent nezik a ctg-t,ugy hogy szurkoljatok
2009. szept. 9. 16:11
 9/10 anonim ***** válasza:

szia! kitartást, türelmet Neked!

remélem, könnyű szülésed lesz! Jó egészséget a babádnak és Neked is! majd írj, mi újság!

2009. szept. 9. 17:27
 10/10 A kérdező kommentje:
Szia!Haza engedtek a korhazbol,minden rendben.Itt A usztriaban nem inditjak meg a szülest,10 napot varnak,a kiirt idöpont utan es aztan csaszaroznak.Nem hasznaljak az oxitocint.Ugy hogy meg türelmesnek kell lennem.
2009. szept. 10. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!