Valaki szeretkezett 2héttel császármetszés után, és lett valami baja?
:((((((
"De mégis mmi bajom lehetne?"
Ha már így kérdezed,akkor nem is nagyon érdekel,hogy mi bajod lehet....hát barátnőm úgy járt(aki szintén nem bírt magával),hogy 3 héttel császár után összeugrottak apuval,és olyan méhfertőzést kapott,hogy 3 hétig volt kórházban,alig tudták megmenteni a méhét,odalett a szoptatás,és a gyereket addig,apu,meg nagyi gondozta...
háááát konkrétan ez is megtörténhet....
Felelőtlenség!!!!!!!!!!
Ezt most irtam egy masik kerdeshez, de neked is aktualis, igy csak masolom:
Az a lenyeg, hogy a placenta egykori helyen egy hatalmas seb van, abbol jon a gyermekagyi verzes, folyas, a vegen barnazas. Ha meg barmi ilyen jon, az azt jelenti, hogy a seb meg nem gyogyult be teljesen es ilyenkor fokozott a fertozes veszelye.
Addig nem szabad szeretkezni, amig barmilyen szines folyast tapasztalsz, ami a gyermekagyi verzessel van osszefuggesben. Utana varj par napot, ha nem is ter vissza semmi (mert van, hogy 1-2 nap szunet utan ismet van barnazas), akkor elvileg mar nincs seb.
En kulfoldon szultem, itt nem is hat hetet mondanak, hanem ezt, amit leirtam. Rakerdeztem a hat hetre es azt mondtak, hogy a hat het nem biztos, mert mindenki maskepp regeneralodik, van, akinek 3 het utan mar semmilyen verzese sincs, van, aki meg 7. heten is barnazik.
Nekem a ket het kevesnek tunik. OK, csaszar utan elvileg hamarabb mulik a gyermekagyi veres, mert alaposan kitakaritjak a mehet, ezert konnyebben is gyogyul a seb, viszont a ket het akkor is nagyon keves.
A hegszetvalashoz nem ertek, szerintem nem is az a nagy gond, mert a heg foleg az osszehuzodasoktol tudna szetvalni, az ugyan van orgazmus kozben, viszont szoptatas kozben is van, attol sem szokott szetvalni.
En inkabb a fertozestol tartanek a helyedben es vartam volna meg egy kicsit.
Köszönöm a válaszokat. Lehet, hogy tényleg felelőtlen voltam. Csak annyit tennék hozzá, hogy már a korházi ágyon kívántam a szexet, mikor még mozdulni sem bírtam. egy nő akivel ugyan azon a napon lettünk császározva, még az 5. napon is majd beleszakadt a fájdalomba én már sétáltam és csak enyhe fájdalmam volt, mikor tüsszentettem. Most így két hét után barnázok kicsit, de már semminem fáj, meg a házimunkát is el tudom magam intézni. Gumival csináltuk,igen, de nem durván, csak lazán, mert már nagyon hiányzott, és el is élveztem. Nem vagyunk egyformák.
engem csak érdekelt, hogy mi lehetett volna, mert az orvosom erről nem beszélt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!