Valaki szeretkezett 2héttel császármetszés után, és lett valami baja?
A dokim mesélt egy nőről, akit szülés után 3 nappal a pasija nekidöntött a kórház kerítésének. Mondanom sem kell, nem az értelmiségi rétegbe tartoztak...
Ahogy előttem is írták: fertőzések, gomba, hasonló finomságokat össze lehet szedni.
Ezért mondják, hogy 6 hét!!! Miért nem lehet ezt kivárni? Mi olyan rettentő sürgős? Mindegy különben.
Mi bajod lehet: Szétválik a heg. A méhed roncsolódhat ennek következtében,tehát a következő teherbeesésnél gond lehet. Nem véletlen van ez így. Imádkozz, hogy semmi bajod ne legyen, mert amit a dokitól kapnál, azt nem tennéd ki az ablakba.
Én is császárral szültem, de eszembe sem jutott még a szexnek a gondolata sem, annyira fájt.
Ha mázlid van, akkor semmi. Ha nincs mázlid, akkor meg igen nagy baj lehet.
Több ilyen eset is volt, megosztom veled.
1. anyukának szétvált a hege, bevérzéssel hozták, épphogy meg tudták menteni a méhét.
2. egy felszálló fertőzéstől méhgyulladást kapott, és behegesedtek a petevezetői - a második baba csak lombikkal jöhetett össze.
3. neki nem volt ilyen szerencséje, mert a méhgyulladása ún. tünetmentes gyulladás volt, csak a sok folyás jelezte, hogy valami nincs rendben. Mire a 6 hetes kontrollra ment, addigra olyan szinten károsodott a méhe, hogy ki kellett venni.
Tudod, ezek kirívó esetek, de ezt kockáztatod azért, mert nem tudsz várni a szexxel pár hetet? Én nem tenném, de nem vagyunk egyformák.
Csak mert ti kivártátok a 6hetet én meg nem akkor már le kell pontozni???Én a kérdezőnek írtam nem nektek!!!
SZÁNALMASOK VAGYTOK!
nekem 2 csaszarom volt, de meg 2 honappal utana sem kivantam, 2 hettel utana orultem ha felmasztam a negyedikre, nem hogy a labam szet tegyem
csak kivancsi lennek, hogy egyaltalan elvezted?
a kerdesedre valszolva pedig elottem nagyon jol leirtak, hogy mik lehetnek a kovetkezmenyek
Azért a 2 hét az nagyon korai... Legalább annyi agyatok volt, hogy használtatok gumit ?
Mondjuk már minden lehetséges következményt leírtak előttem.
De hogy ilyen sötét emberek legyenek, mindig el tudok csodálkozni. Mondom ezt úgy, hogy mi is "csak" 5 hétig bírtuk ki, de akkor már 2 hete nem véreztem, és már semmi nyoma nem volt a baba születésének, és alap volt, h óvszert használjunk, hogy még véletlen se legyen semmi fertőzés.
Amúgy, nem mindenki gyógyul egyformán, azért mondják a 6 hetet, mert addigra még a lassabban regenerálódó szervezet is általában rendben van.
Na de 2 hét alatt még egy cyborg se gyógyulna meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!