Császár altatásban?
akkor ugyanaz mint epinél,és még a babámat se láthatom.. :(
marad az epi :)
Első gyermek császár, spinális érzéstelenítéssel. Baba-barát kórházban szültem, így rögtön odahozták a babát, illetve első nap éjjel (amikor még nem kelhettem fel) átvitték a nővérek magukhoz, de ezen kívül végig mellettem volt a baba. Amikor még nagyon fájdalmas volt a mozgás, akkor is ott hagyták, muszáj volt felkelni hozzá, magam mellé venni.
Nemsokára érkezik a kistesó, szintén császár lesz, de most csak altatással engedik (közben lett egy autoimmun betegségem, emiatt), s mivel ugyanott fogok szülni, ugyanígy képzelem most is, hogy bent lesz a kórteremben végig a baba, mint a többi anyukával.
Azt gondolom hogy kórháza válogatja.
Könnyű szülést kívánok Neked!
Az elsőt spinálissal, a másodikat altatásban szültem. Sokkal könnyebb volt az altatás után. Nem fájt a fejem, könnyebben mozogtam, kb. 6 óra múlva keltettek ki, arra nem emlékszem pontosan, mikor ébredtem,( kómás voltam), olyan 4 óra múlva kb. Az egy rossz dolog, hogy nem láthattam a babámat egy pár órát, csak kérdezgettem, mi van vele...(sürgősségi volt). Az elsőnél meg azonnal odaadták megölelni, és 3 óra múlva szoptatni. Nem tudtam aludni én se akkor (a spinálisnál), ráadásul előtte 16 óra vajúdás volt, nagyon fáradt voltam. Én könnyebben viseltem fizikailag az altatásost, a pszichés részén meg túltettem magam, hiszen élünk mindketten:)
Az altatás után az őrzőben folyt még az infúzió, kaptam fájdalomcsillapítót is. Hajnalban műtöttek, kora délután már a gyermekágyas osztályon voltam a babámmal, frissen mosakodva (zuhanyozva, nem fekve). Nem mondom, hogy nem voltak fájdalmaim, de jobban éreztem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!