Akiknek nincsen kocsijuk hogyan mentek kórházba?
Mi több száz km.re lakunk minden családtagtól. barátaink sincsenek akit lehetne ebben az esetben riasztani.
Az elsö babánál egyszerüen felhívtam az itteni taxi társaságot, megkérdeztem mennyiért vinnének be ha szükség van 30-km -re lévö korházba. mondták, azt itthon bekészítettük hogy mindig legyen itt. amúgy ha gyorsan indul mentösök (elsösegély kurzuson voltam) megerösítették, hogy simán bevisznek ha nem sürgösségi akármelyik korházba, szóval hívjam öket nyugodtan.
Párom csak az utolsó 2 hétben dolgozott otthonról. 10 napot túlhordtam.
Most viszont a másodikat várjuk és kicsit bajban leszünk mert itt a nagyobb, hogy vele mit kezdek. A szomszéd növel jóba vagyok, imádja a lányom is, de ö dolgozik, és van saját gyereke is, vagy is minden pillanatban nincs itthon, és a szülés idejére el is költöznek már innen.
szóval ha beindulna idö elött a szülés akkor gyerekem jönne velem szülni. sajnálom elöre, de ez van. ja féjrem ellenkezö irányba 50-km.re dolgozik.
Első bébivel a szomszédunk vitt be és hozott haza.
Második törpével apósom felvitt minket pestig(10perc se) és onnan taxival(nincs helyismerete, nem vettük volna a lelkünkre, ha eltéved) haza már ő hozott minket, volt navigálója.
A csomagokat is akkor vittük be, amikor mentünk, ha a páromra bízom, hogy utánam hozza, még most is várnám.
Ja, akkor más a helyzet. Akkor azt sem tudod hasznosítani, amiket a kis könyvről írtam...
De melyik külföld? Mert tőlünk nyugatra vannak olyan helyek, ahol el tudom képzelni, hogy a kórháznak van ilyen szolgáltatása, betegszállító autóval haza visznek. Esetleg hívd fel őket.
És a férjednek valami kollégája nincs? Gondolom ő dolgozik, nem?
Itt a kocsi, de én használom, a férjem nem tud vezetni.
Első babánál a barátnőm vitt be minket a kórházba, apukám hozott haza minket.
Második babánál egy barátom vitt be minket, és ő is hozott haza babával együtt.
Nincs egy darab ismerős se, aki haza tudna titeket hozni a babával???
Amúgy ha nem értek volna rá a barátok, mi is taxiztunk volna, és nagyon messze van a kórház, Bp túlsó végében.
2. babával bkv-val, 20 percet buszoztunk, szülésznő mondta, hogy minél jobban mozogjak, hogy könnyen táguljak. 3 ujjnyi méhszájjal buszoztam. 1,5 óra alatt lett meg a 2. babánk.
Ez nem vicc. Hogy mit csináltam volna, ha a buszon elfolyik a magzatvíz?
vagy végigültem volna vagy mentőt hívunk és leszállunk a buszról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!