Második szülésnél mikor érdemes kórházba indulni?
Én mindenkitől azt hallom, hogy a második baba előbb meg van mint az első! Csak sokkal fájdalmasabb! Persze ez megint eltérő lehet mindenkinél!
3 hetem van már hátra, a második babámat várom, de én tuti hogy nem itthon fogok szenvedni, soha nem tudhatod hogy milyen komplikációk lépnek fel, és akkor jobb a kórházban lenni, ahol segítenek!
Akár hanyadik szülés,az alap ugyan az. Azt szokták mondani,hogy 5 perces fájásoknál már érdemes elindulni/mentőt hívni.
Mondjuk nekem a 3. szülésnél kimaradtak az 5 percesek, eleinte össze-vissza jöttek,majd egy pár 6 perces után hirtelen 2 percesek jöttek. 10 ilyen 2 perces után pedig jöttek a tolók- itthon.
A kórház több mint fél órára van, így a mentőben szültem.
A másodiknál eleve kórházban voltam,mert túl hordtam. Nekem majdnem dupla ideig tartott a 2. szülés az elsőhöz viszonyítva,de az én elsőm az 2 órán át sem tartott- cakon -púder.
Könnyű szülést és egészséges kisbabát!!
Üdv:3lányos
Második szülésemnél az első fájástól számítva 2 órán belül a kezembe volt a lányom. Sokkal intenzivebb fájásaim voltak. Első szülésem kb.12 órás mutatvány volt.
INkább előbb menj,jobb biztonságban odament.
3lányos!
Hogyan szültél a mentőbe? Nagyon kiváncsi vagyok. Meséld el légyszíves.
Köldökzsinort ott is vágnak? Rád teszik a picit és ugy indul el a mentő???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!