Második, többedik szülésnél hogyan zajlott a korházba menetel? Mit csináltatok a kisebb gyerekekkel, főleg, ha éjszaka volt?
2 éves, 4 hónapos volt a nagy, mikor született a kicsi.
Éjjel kellett mennünk a korházba, így a gyerek reggel arra ébredt, hogy mama van itt.
Bejött a korházba, én is nagyon örültem neki, ő is várta már, hogy megnézze a hugicát.
Nagyon rácsodálkozott.
Hazafelé is várta, hogy jöjjünk, segített apának, és mamának előkészülni.
Szia én nálam még nem zajlott le mint nálad sem, de készülök rá. Szerintem a szülés idöpontja körül, biztosítsd be magad egy nagyival, vagy rokonnal aki ott marad nálatok a helyzetre felkészülve. Szerintem ezt bármilyen fokú rokon szívesen megteszi. A kórházi látogatást kórház válogatja, de ha nem engedik is be közvetlen a kistesót(fertözés veszélye végett)biztoasan egy üveg ablakon keresztül megnézhati a babát ...és azt a pár kórházi napot mindenki kibírja.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!