Ajánlanátok olyan balatoni üdülőhelyet, vagy csak egyszerűen egy szállást ami 3-4 e Ft/éjszaka és ideális gyerekekkel is? (10 éves,1 éves)
Mi most voltunk Siófokon a Balla Apartmanban! Nagyon jó volt, tetszett. Tiszta volt, a szállásadók kedvesek voltak, 3800 ft/fő/éj. 8 év alatti gyereknek 20 % kedvezmény, a 9 hónapos kisfiamra nem kellett semmit fizetni, az 1 évesre nem tudom h kell e. Van egy nagyobb és egy kisebb apartmanjuk, meg van egy különálló házuk is.Nem azt mondom h a legmodernebben volt felszerelve, de minden volt, ami kellett nekünk. Mi 8an voltunk, a kisfiammal semmi baj nem volt, simán aludt, jókat evett.
Sajnos ennél olcsóbbat nem találtam, de mi maximálisan meg voltunk velük elégedve. Az idő nem volt éppen a legjobb, ezért elmentünk az ottani élményfürdőbe, ami maximálisan bababarát volt.
Én is éppen most keresek szállást, itt nézelődök:
www.balatoniszallas.hu
Nagyon sok van!!
Szia!
Nem tudom, mennyire zárkózol el a külföldi úttól. Mi Erdélybe megyünk, egy panzióban szállunk meg, (szép, igényes, kulturált, sok képet láttunk róla) 2000/éj/fő. 4600-ra jön ki félpanzióval/fő, mert én nem akarok ott főzni, bár lehetőség lenne rá. A kicsire - 2 éves - nem kell fizetnünk. Kicsit tartok az úttól, 6 órahossza biztos lesz, de hajnalban indulunk, remélem, nem lesz nyűgös.
1.vagyok!
Itt is meg tudod nézni! Most jutott eszembe h az Explorer nem tudja megnyitni csak a mozilla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!