Nem érzitek megalázónak a szülési pózokat?
A lábad teljesen szétrakva van, én úgy nem szülnék, nem vagyok kirakati baba, hogy mindenki bámuljon treljesen csupaszon. Egyáltalán mi lehet rajtad? A vízben szülés az oké, nagyon oké, de ott is teljesen szét van rakva a lábad!
Minek, nekem az a póz ellenszenves:S Nem azt mondom, hogy összezárt lábbal, de annyira minek széttenni?
Másik meg hogy miért kell előre eldönteni, inkább, mikor a helyzet adja, akkor miért nem lehet választani, milyen póz legyen?:S ennél a középkori módszer is jobb volt, hogy gyertyával, szobában, bábaasszonnyal.
Nem vagyok rákos, és babonából nem is beszélek ilyenekről és nem is foglalkozom vele. És az sem érdekel, mi a kötelező:D
Nem maradtam eü. vonalon. A természetes gyógymódok tetszenek. Gyógynövényekkel foglalkozom. Én így élek, na. És szeretek így élni és vállalni a felelősséget a sorsomért és egészségemért. És nem szeretem ha más teszi ezt helyettem.
Azt, hogy nem vagy rákos, sajnos nem tudhatod, persze ne adja Isten! Érezni csakis akkor érzel belőle bármit, amikor már nagy a baj! A betegség pedig sajnos nem válogat! Ismerek nem egy fiatal, normális, nem kicspongó nőt, akik egy rutin szűréskor tudták meg, hogy a rákszűrésük nem a legjobb. Szóval a megelőzés nagyon fontos lenne, a tűzoltás már a nőgyógyászati betegségeknél néha nagyon drasztikus.. Persze, mindenki a legjobbat szeretné magának.
A te életed, te alakítod valamilyen szinten... de úgy élni, hogy az ember a homokba dugja a fejét... hát, te tudod.
Kösz a tippeket. Amúgy:
"A magyar otthonszülések halálozási statisztikája egy ezrelék alatti."
:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!