Nem érzitek megalázónak a szülési pózokat?
A lábad teljesen szétrakva van, én úgy nem szülnék, nem vagyok kirakati baba, hogy mindenki bámuljon treljesen csupaszon. Egyáltalán mi lehet rajtad? A vízben szülés az oké, nagyon oké, de ott is teljesen szét van rakva a lábad!
Minek, nekem az a póz ellenszenves:S Nem azt mondom, hogy összezárt lábbal, de annyira minek széttenni?
Másik meg hogy miért kell előre eldönteni, inkább, mikor a helyzet adja, akkor miért nem lehet választani, milyen póz legyen?:S ennél a középkori módszer is jobb volt, hogy gyertyával, szobában, bábaasszonnyal.
Túrórudi válaszán behaltam :)
A szülés meg nem abból áll, hogy órákon keresztül terpeszben fekszel és 5en állnak a puncid előtt arra várva, h jöjjön már ki.
Órákon keresztül vajúdsz, nem feltétlenül ágyon, és egyáltalán nem terpeszben. Majd az utolsó negyed/fél órára fektetnek az ágyra, és igen, terpeszteni kell, és felhüzni a lábad, hiszen máshogy hogyan jönne ki az a gyerek? Nekem teljesen pozitív csalódás volt, hogy velem szemben, premierplán rálátással várták, hogy megérkezzen a babám, hanem a lábaimnál állt az orvos és a szüléznő is, és egyáltalán nem volt megalázó. Közben még beszélgettünk is, a fájások között letehettem a lábam, kivétel amikor már félig kint volt a kis feje, de nem is lehetne akkor már össze tenni, guggolva sem, vízben sem.
Ha meg ilyen hülyeség miatt nem lesz gyereked, akkor megérdemled, vagy lehet jobb is...
Jézusom, látni, hogy még nem szültél.
Olyan fájdalmad lesz, hogy kb. leszarod majd, hogy milyen pózban vagy, és hányan lesnek a lábad közé.
Nem kamu ez komoly. az a szülőágy is ijesztő :S Hiába nem értitek, na. Jobban szeretem a természetes dolgokat, ez csőlátás lenne? Szerintem nem, hogy jobban fejezzem ki magam, ami modern, az idegen nekem, így mivel idegen ijesztő, mivel ijesztő, belekényszeríteni olyanba, megalázó. Szóval nem értem, miért nem választhat mindenki, oké hogy 15 percig úgy van, de én láttam olyat, akit sokáig úgy hajtak széttett lábakkal, és nem volt még közel a szüléshez! Az a 15 perc ok.
Ha valami természetesebbet szeretnék már hülye vagyok, értem, értem.
Igeeen ez is modern:D:D:D
Hú mondom, hogy későn születtem, na, nem tehetek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!