24 hetes kismama vagyok. Reggelre fáj a hátam, a karjaim. Javasoljatok jó alvási pózokat! Nálatok is egyre nehezebb az alvás?
Bár én már szültem, és nem volt vesetágulatom sem, de nekem is nehéz volt a 25. héttől az alvás, ekkor vettem egy szoptatós párnát és ezzel már jókat tudtam aludni újra úgy a 33. hétig.
Utána már ezzel is és enélkül is kényelmetlen volt a végéig sajnos.
Kitartást és szép várandósságot és szülést kívánok!
Nem tudtam, miért fontos a vesetágulat, de a 2. válaszolónak hála, tudom.
Én is csak a párnát tudom javasolni. Nem vettem semmi extrát, csak az ágynemű tartóban elheverő vendégpárnákat. teszek a hasam elé is, kitámasztom vele azt és a lábaim közé is.
Ha néhány hétig jobban alszol, az is segítség már remélem.
Ez a falnál ülős módszer elég kegyetlenül hangzik.
Kitartás!
Szia!
Én is 24 hetes vagyok. Az alvás egy borzalom, és mi lesz még később?
Háton még egyenlőre bírok feküdni, de sokszor érzem, hogy nyomódik a poci. Bal oldalon is szoktam, mert a doki azt mondta jobb a vérkeringés. A pocak alá teszek egy párnát. De ez sem jó túl sokáig. Úgyhogy ilyen vándorlós üzemmódban vagyok... Háton fekve, oldalt fekve, félig ülve... :)
Persze vese problémával ez még nehezebb... Ha van orvosod, kérj tőle tanácsot! Biztos fog segíteni!!!
Boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!