18hetes kismama vagyok, miért van hogy alvás közben, azaz hajnalra megfájdul a pocakom? Általában mindenhogy szoktam aludni.
Jó kérdés, én is kíváncsi leszek a válaszokra. Én 17 hetes vagyok, de amikor éjszaka megfordulok egyik oldalamról a másikra, akkor már érzem, hogy nehezebb forogni, kicsit nekem is fáj a pocakom, pedig még csak most kezdett el nőni. Mi lesz később...
Te alszol még a hasadon? Az vajon baj lehet a babónak?
Üdv:
17 heteske
Én 23 hetes ikres kismama vagyok. Már jó ideje én is ilyen "panaszokkal küzdök". Nem tudom a pontos okát, csak tippelni tudom, hogy a méhszalagok nyúlása miatt van (ahogy fordulok, a rá nehezedő súly is nyomja). Nekem még felkelés után is fáj a hasam alja egy rövid ideig, de pihenés és meleg zuhany hatására teljesen elmúlik.
Boldog babavárást!
Sziasztok!
Nekem akkor szokott fájni éjszaka, mikor pisilnem kell. De akkor nagyon... Pisilés után szinte rögtön elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!