27hetes kismama vagyok, be kell feküdnöm a kh. ba 8pontos cukorprofira. Reggel hány órára mentetek? 3szori étkezés lesz, vagy plusz tízórai, uzsonna? Bent kellett aludni? 18 hetesen éhgy.5,1,120perces 8, 0 volt.24 hetesen 4,7 éhgy,120 perces 7, 0.
A 8 pontos azt jelenti, hogy 8-szor fognak vért venni aznap. S mivel lesz éhgyomri is reggel, így szerintem 7-re célszerű odamenni. Tehát kb. úgy fog kinézni, hogy éhgyomorra vesznek vért, majd reggeli után, ebéd előtt, ebéd után, uzsonna előtt, uzsonna után, vacsi előtt, és vacsi után.
Szerintem kórháza válogatja, hogy befektetnek-e, de nem hiszem egyébként. Nálunk kaját sem adtak, nekünk kellett gondoskodni az öt étkezéshez szükséges kajáról. És egész nap ott kóvályogtunk a klinika folyosóján. Ott is ettük a kis szendvicseinket.
Előző vagyok!
Még annyit, hogy fárasztó nap lesz. Készülj valami olvasnivalóval is, mert sok üres órád lesz ott.
S lehetőleg diétásan étkezz aznap, a tejet felejtsd el, mert nagyon megdobja a cukrot, főleg reggel.
Salgótarjánban ez így zajlik:
- reggeli előtt és után (az utánt mindig 1 órával az étkezés után értsd),
- ebéd előtt és után,
- vacsora előtt és után,
- éjfélkor,
- hajnali 4 órakor.
Eléggé eltérő mindenhol.
Nekem is 2 hét diéta, csak nem értem miért. Ha egy héttel ezelőtt sütiből és csokiból ettem volna ájulásig, azt a kórházban már nem tudnák kimutatni. Tehát mi értelme, hogy nem mehettem egyből, hanem meg kell várni a 2 hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!