Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetes kismama vagyok....

24 hetes kismama vagyok. Hisztek az ilyen fiu lesz e vagy lany megalapitasaban poci alapjan vagy etkezes alapjan amit alltalaban a rokonok mondanak?

Figyelt kérdés
2008. nov. 3. 02:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Jaaj dehogy is. Baromság. Az ultrahangos ellenőrzésen úgyis megmondják, az az eredmény szinte biztos, hacsak a kezdő orvos el nem nézett valamit.
2008. nov. 3. 02:53
 2/6 anonim ***** válasza:
96%
Osztom a véleményemet az előttem szólóval.Bár nekem volt már a családban olyan akiről megmondták,hogy neked lányod lesz,mert olyan kerek a hasad.De az orvos tudja megmondani a biztosat és nem a mama vagy a nagynéni.Szerintem.
2008. nov. 3. 06:43
 3/6 anonim ***** válasza:
96%
Szia. Nekem fiam lesz, pedig mindenki lányt josólt, merthogy szép kerek a pocim, és ráadásul az édességeket kívánom. Szóval ezek a babonák vagy bejönnek vagy nem, kétesélyesek. Boldog babavárást! 36 hetes kismama.
2008. nov. 3. 07:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is az ulrahangnak hiszek, persze némi fenntartással azért. Bár az ultrahangon látottak igazolódtak. A rokonok szerint tipikus fius hasam volt, persze lányom lett. Ennek semmi alapja.
2008. nov. 3. 08:10
 5/6 anonim ***** válasza:
96%

Nekem az összes létező babona szerint fiam lesz, az ultrahang szerint meg állítólag lányom. Majd meglátjuk egy hónap múlva :)

Én amúgy nem hiszek ezeknek a babonáknak, de tény, hogy szórakoztatnak :)

2008. nov. 3. 08:24
 6/6 anonim ***** válasza:
41%

Semmiképpen nem venném készpénznek ezeket a babonákat, de valami azért lehet benne, hiszen a népi kúráló módszereknek is van például alapja. Persze itt más a helyzet, hiszen 50-50% hogy eltalálják, vagy tévednek.

Nekem egyébként minden népi babona fiút jósolt, és az UH-n is azt mondták, hogy fiú lesz.

2008. nov. 3. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!