Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36 hetes kismama vagyok...

36 hetes kismama vagyok terhességi cukrom van és 180Gr. Szénhidrát diétán vagyok meddig jó az étkezés utáni cukorszint ilyenkor?

Figyelt kérdés
2008. szept. 4. 16:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem, mire gondolsz. Elvileg étkezés után 1 órával vissza kell állnia a normál cukorértéknek. És 2,5-3 óránként kell enni.
2008. szept. 4. 16:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Ikerszúrással mérem a vércukor szintemet étkézés előtt és után 90 perccel arra lennék kíváncsi hogy az étkezés utáni értek meddig elfogadható.
2008. szept. 4. 16:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Én cukorbeteg kismama vagyok,6 hetes, az étkezés utáni vércukorszint akkor normális ha 7-8 között van, étkezés előtt pedig 4-5 körüli az érték. Nagyon fontos, hogy ha teheted minden este vagy délután iktass be egy jó fél órás sétát, a cukrod és a babád is hálás lesz érte.

Boldog babavárást.

2008. szept. 4. 17:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a válaszodat igérem megfogadom bár én inkább délelőtt sétálgatok mert délutánra olyan nyúzott vagyok hogy néha nézni sincs kedvem. Még egyszer köszi ez jó mert az étkezés utáni legmagasabb 6.8 volt. Boldog baba várást!!
2008. szept. 4. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!