Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23 hetes kismama vagyok....

23 hetes kismama vagyok. Szedjek még terhességi vitamint? A doki szerint nem szükséges. Én azonban vettem ezt a Hipp Natal nevezetű terhességi italt, amit jónak mondanak. Elég ez a hátralevő időben? Vagy szedjek újból tablettást?

Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 13:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is azt javasolta, hogy a 20. hét után nem kell szednem, egész nyugodtan abbahagyhatom, az eredményeim jók lettek. Én a Cetebe-t szedtem csak, de azt is minden másnap, és a vasat. Most vagyok 37 hetes és a babámmal minden rendben, és nem lesz óriás bébi, 2500g-os.
2010. jún. 28. 13:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Tényleg azt mondják hogy ekkor már nem fontos szedni.Én is most fogom tölteni a huszon harmadik hetet,de én nem álltam le vele teljesen csak csökkentettem.Kb három naponta szedem.Én úgy vagyok vele hogy a vitamin kell és inkább ezt szedem mint akármien multivitamint mert ez tuti hogy jó és tuti hogy szedhetem.Amúgy az sem baj ha leállsz vele.Amég nem voltak terhesvitaminok addig is egésséges babák születtek.Ezt a hipp natalt viszont nem ismerem.Szép babavárást.

22+5hkm

2010. jún. 28. 14:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Én az elejétől csak a Hipp Natalt ittam, de már azt sem. A babám 2 héttel nagyobb az átlagnál én pedig, kisebb vagyok az átlagnál. Szóval egy kicist be vagyok tojva szülés miatt. :-) 29 h km
2010. jún. 28. 14:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is a hipp natalt iszom az elejétől fogva, úgy a 22. hét környékén leálltam vele, de 5-6 hete fél adaggal újrakezdtem, mert vasat kell szednem, és állítólag a folsav segíti a vas felszívódását, doki mondta, hogy csökkentett adagot folytathatom végig. Eddig nem úgy tűnik, hogy óriásbébim lesz ;-)
2010. jún. 28. 16:08
 5/5 anonim válasza:
Igen, igen, és igen én is szedtem!!!
2014. jan. 17. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!