Más kismama is izzadósabb alvás közben?
Nem tudom eldönteni, hogy a hormonok vagy azért mert beteg vagyok, ti hogy vagytok vele?
35 hetes vagyok és rettenetesen izzadok alvás közben.
Sajnos nem csak alvás közben :( Nem igazán voltak régen ilyen problémáim, de most ha lesétálok a közértbe, szakad rólam a víz :( éjjel arra ébredek, hogy még a takaróm is tiszta víz, már többször bepánikoltam, hogy elfolyt a magzatvíz. Pedig nem vizesedek (lehet ezért?) és szerintem nem is híztam sokat, csak 8 kilót.
37h km:)
Hát én is baromira izzadok!!! Már úgy utálom! Pedig bugyiban alszok egy takaróval, mégis majd minden éjszaka felébredek, de ha nem, akkor úgy ébredek, hogy a hajam alja tiszta víz, mintha rendesen vizes lenne.
32 hetes kismami
Akkor jó ha Ti is izzadtok:-)
Én sem híztam sokat 10 kilót.
Toxoplazmára már nem megyek, de egyébként szedek antibiotikumot amit felső légúti megbetegedésre írtak fel, de ez az a gyógyszer amit toxoplazmára is fel szoktak írni, szóval az biztos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!