Nem érzitek megalázónak a szülési pózokat?
A lábad teljesen szétrakva van, én úgy nem szülnék, nem vagyok kirakati baba, hogy mindenki bámuljon treljesen csupaszon. Egyáltalán mi lehet rajtad? A vízben szülés az oké, nagyon oké, de ott is teljesen szét van rakva a lábad!
Minek, nekem az a póz ellenszenves:S Nem azt mondom, hogy összezárt lábbal, de annyira minek széttenni?
Másik meg hogy miért kell előre eldönteni, inkább, mikor a helyzet adja, akkor miért nem lehet választani, milyen póz legyen?:S ennél a középkori módszer is jobb volt, hogy gyertyával, szobában, bábaasszonnyal.
Szóval ketten vagyunk, Kedves okoskodó majom 2. :) Hahaha
Túrórudi! Ezen jót nevettem.
Lehet, hogy a férje nőgyógyász, és akkor meg van oldva a probléma. :)
A hüvelye szent és sérhetetlen! :) ez jó! Te és mégis hányan jártak ott a férjed előtt?
mekkora hülyék vannak! Persze, mert majd az orvanak te mondod meg, hogy mit csinálhat, mi? Az szép lenne...megnézném az orvos fejét!
Esetleg, ha orvos vagy, talán akkor, de egy szülésnél neked kuss a neved, ha baj van...az ilyen kis önérzetes majmokat szivatja meg legjobban az élet! Vannak dolgok, amikhez te nem érthetsz, és ilyen a szülés folyamata és az, hogy mikor kell beavatkozni!
Húú micsoda szent fazék vagy! :)
Nem csoda, hogy csak a férjed d.gott meg...:) Miért a hasizmod átvágását minek neveznéd, ha nem tönkretételnek? Vagy azt, hogy a császár során kapsz egy csini katértert a húgycsövedbe, hát az tényleg hiányzik oda és nem tesz kárt...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!