Ajánlanátok nekem teherbesesést segítö készítményeket, pózokat? Esetleg valami jótanács?
Ffi
Póz: a partnered hátulról, Te pucsítva tartod a fenekedet, Ő telibe lövi a méhszájadat.....jobb ötletem nincs...
Készítményt nem tudok.
Más: semmi erőlködés, nagyon akarás, elsősorban kölcsönös örömszerzés legyen a cél, mert tudod nagy akarásnak...
tényleg jó módszer
vagy az, hogy te alul ő felül és akkor is "mélyen " megy beléd a pénisze
gyertyaállás is eléggé jó..
de annyi úgyis megy beléd hogy sikeres legyen a baba
utána próbáld legalább egy fél óráig "bent tartani" a katonákat (legjobb gyertyában, vagy felpócolva a derekadat) persze nem ettől leszel terhes, de kicsit besegít a gravitáció is! ezen kívül én 14. napig ittam a vénusz cseppeket (ehelyett jó a cickafarktea is), majd onnantól a palástfűteát! (ez persze 28 napos szabályos ciklus esetén) ha nem szabályos akkor peteérésig idd a cickát, utána a palástot! már most magzatvédő vitamin!
a peteérésed pontos megállapításához hőmérőzhetsz is!
és semmi stressz! és 8 hónap után estem teherbe, utolsó hónapban a fentieket csináltam, előtte semmit. és akkor volt 2 hét amikor nem is voltam dolgozni, szal a munka miatt sem idegeskedtem. nem tudom mi, de valami segített!
ja és a párod ne szaunázzon! :D
és a teák után olvass utána, mert nem mondom, hog yidd, csak hogy nekem nem volt rossz. de nem akarok "hülyeségeket" beszélni, mert mindenki szervezete más és más.
sziasztok!
Annyival egészíteném ki az előtte szólókat, hogy utána ne zuhanyozzál vagy fürödjél meg legalább fél óráig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!