Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ezt a traumát hogy tudnám...

Ezt a traumát hogy tudnám átvészelni?

Figyelt kérdés

10 hetes magzatnak alig volt 120-as szívverése, emiatt kényszerpihenésre küldtek. Vigyáztam magamra, betartottam minden utasítást. Aztán a 24. hétre rosszul lettem, dokihoz mentem, megvizsgáltak, és azonnal befektettek. Burkot repesztettek, oxitocint kaptam. Megszültem, és kb. fél órán belül meghalt a kisfiam.

Akiknek meghalt a kisbabájuk, mivel tudták átvészelni az elkövetkezendő napokat?

Ez örök életemre bennem marad, hiába lesz/lehet később gyerekem...

2012. jan. 9. 21:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom, és igazából fogalmam sincs.

Talán az vígaszt nyújthat, hogy valószínűleg betegen élt volna, ha életben marad. Így megmenekült a szenvedésektől.

(Én erre gondoltam, mikor meghalt a keresztanyám rákban. Nyilván egy baba más, de talán. Neki még többet kellett volna szenvednie találn.)

2012. jan. 10. 13:04
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

www.angyalokszulei.hu

Olvasgasd ha van kedved, hátha segít, hogy nem vagy egyedül. Sajnálom. :(((

2012. jan. 10. 17:02
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Az esetek nagy részében semmi nem függ a kortól. Én 36 évesen hordtam ki az ikreket, még két nap, és túlhordtam volna őket. A kórházban a csodámra jártak.

És sosem vigyáztam. Bevásároltam, mostam, teregettem, takarítottam, a 7. hónap végéig dolgoztam.

Nekem azt mondta egy genetikus, hogyha a baba meghal, akkor annak oka van! Valszeg ha életben marad a picid, nem lett volna egészséges! Ez egy picit vígasztaljon!

És sok erőt, kitartást kivánok! Foglald le magad az egyetemmel!

2012. jan. 12. 14:15
 14/18 krisztivan ***** válasza:
100%
Gyászold meg Őt és aztán engedd el.Sose fogod elfelejteni,de nem is kell.Nekem is volt egy vetélésem(bár sokkal fiatalabb volt)és már 16 hónapos a kisfiam ,de a mai napig eszembe jut hogy már 2 éves elmúlt volna a másik gyerekem aki valami miatt úgy érzem hogy lány volt.Fáj még mindig ,de szerintem is oka van annak hogy nem tudott életben maradni.Én 34 évesen szültem meg a fiamat,túl hordtam,Ő pedig ennyire "ragaszkodott".Ha majd rendbe jössz lelkileg akkor megédesití a napjaidat a gyermeked,akit szülni fogsz:-))
2012. jan. 12. 14:52
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első terhességem vetéléssel végződött a 12. héten, és én abba is belebetegedtem. Azt hittem beleőrülök, pedig én is fiatalka voltam, és sokan csak legyintettek, hogy "jaj még olyan fiatal vagy, lesz másik". Na ez a legrosszabb sztem. A második terhességemből egészséges kislányom született, de végigrettegtem a terhességet. Fogalmam sincs, hogy hogyan lehet átvészelni egy ilyen traumát, sok erőt Neked!
2012. jan. 13. 09:26
 16/18 Atroposz ***** válasza:

Ő most már egy Angyalka odafönt, és ő fog vigyázni rád és a majd egészségesen született testvérkéire.

SAJNÁLOM:((

2012. jan. 31. 08:18
 17/18 anonim ***** válasza:

részvétem!

unókatesóm 16 hónapos kislányát temette el pár éve, pont gyereknapon, szörnyű egy gyerek elvesztése! annyival más a helyzeted hogy neked még nem kötődött hozzá emléked, nincsenek fényképeid, kis játékok megmaradva amikkel játszott, amikhez hozzáért, de igy is borzasztó lehet! légy erős, gondolj arra hogy ennek igy kellett lennie, talán még nem jött el az idő gyerekvállalásra!

2012. jan. 31. 11:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Másik kisbaba. Most ezt alig hiszed el, de így van. Én is elveszítettem egy kisbabát. És van egy beteg gyerekem és tervben van még hogy szülök mert tudom, hogy csak így lehet valamennyire feldolgozni.
2012. jan. 31. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!