Hogyan lehet azt átvészelni, ha szülés előtt egy-másfél hónappal be akarnak fektetni a kórházba, itthon viszont két éves gyermeket kellene ellátnom?
Szia!
Engem is akartak, de mérlegeltem, és itthon maradtam. Végül a 39. hétre született meg a pici. Ez attól függ mi a baj. Mért akarnak befektetni?
Mert 1 hónappal előbb már ha megszületik se baj (nekem a nagy, 36. héten jött).
Azt is megteheted, hogy két hétre bemész, és utána kint vagy megint. Tehát csak a 36. hétig mész be. De ez tényleg attól függ, mi a baj.
Judy
3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos az első gyermekemet toxémiával szültem 34. hétre. A mostani terhességemmel is most kezdem a 34. hetet és megint kezd rosszabb lenni a vérnyomásom. Gyógyszert szedek, de igazából csak a fekvés segít, amit két éves gyerkőcöm mellett nem tudok megtenni sűrűn. Azt hiszem ennek kórház lesz a vége rövid időn belül...
Nézd, ha a fekvés miatt akarnak beküldeni, akkor elkerülheted. Mivel ha kórházba kell menned, úgyis kell valaki aki vigyáz rá, így is jöhetne ugyaz a személy. Így otthon tudnál feküdni, és mindenkinek könnyebb lenne a nehéz...
Judy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!