Kell e félnem a hidegfronttól? 35 hetes vagyok, baba feje beilleszkedve, hasam nagyon lent van, nyákdugó másfél hete távozott. Tényleg beindulhat a szülés hidegfront hatására?
Beindulhat, de csak azoknál akiknek már csak egy kis löket kell. Amiket leírtál, azok alapján nem kizárt. Feküdj, szedj magnéziumot, és hátha nem lesz baj. Elvileg még bírhatod talán 1 hétig. De ha beindul a szülés már akkor is minden rendben lenne, már fejlettek ilyenkor, de lehet egy kicsit még inkubátorba kerül. Ne aggódj! Így vagy úgy minden rendben lesz!
Egy szintén 35 hetes kismami
Nyugi, ha tényleg be is indul, a babád már kész kisember, nem lesz semmi baja!
Én amúgy 35 hetesen hagytam el a nyákdugót, babó szintén illeszkedve volt, mindenórásnak tartott az összes doki - de csak 2 hét múlva született meg a lánykánk.
De tényleg hidegfront volt + telihold, mikor megindult
A barátnőm most szült meg pár órája! :) 35 hét 5 napra. 2800 gramm a legényke de tündéri :) és nem került koraszülött osztályra, viszont könnyű volt megszülni, merthogy pici volt :)
Jó egészséget neked!
Kedves Kérdező!
Én is 35 hetes vagyok,és éppen ettől félek kicsit én is...
Ne haragudj,hogy belekontárkodom a kérdésedbe,de megkérdezném:milyen az,amikor távozik a nyákdugó,ahogyan itt írták/írtátok?Hogy néz ki,milyen érzés,egyszerre,vagy pedig fokozatosan...?Köszi a segítséget:-D
A kérdezőnek,és mindenki másnak Boldog Babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!