Hogy lehet ezt átvészelni, hogy ne őrülj bele?
Szia
én nem életem át amit te csak azt szerettem volna mondani, hogy nagyon sajnálom ami veletek történt!!!
De ha szeretnél valakivel beszélni lén szívesen meghallgatlak, tényleg!!!
Szia!
Nekem is ugyan ez a sztorim, csak már 2,5 éves történet..
24 hét 5 naposan elfolyt a vizem,mire kórházba értünk már szivhangot sem találtak a babánál. 36 óra vajúdás után "született" meg.
Ezt a senkinek nem kivánom még ellenségemnek sem...
Nekem is volt már akkor két nagy gyerkőcöm.
Borzasztó volt egy fél évig, nem beszéltem senkivel.
Elláttam a családom, elmentem dolgozni, és ez ment...
DE!!!
Kárpótolt az élet és fél éve megszületett Zoé (élet a név jelentése).
Ez tudta velem feledtetni a történteket.
A kh-i zárójelentésen felszálló fertőzés okozta korai szülésmegindulás állt.
Ami érdekes előtt 2 héttel volt hüvelytisztasági vizsgálatom és mindenre negativ volt :-(
A halotti boncolási jegyzőkönyvben pedig csomósodott köldökzsinór.
Amit ma sem értek, ha már halott volt bennem, miért mozgott amikor megszületett???
Szerintem nyöszörgött is :'-(
Tarts ki hidd el elmúlik.
Gyászold ki magad.
Soha ne felejtsd el, mert ő is a gyermeked, és fog nektek egy kisangyalt küldeni, hogy megvigasztaljon
Itt találsz hasonló esteket.
Nagyon sajnálom és részvétem. Nagyon sok erőt kívánok nektek, hoy fel tudjátok dolgozni!
Sajnos én is most élem ezt át igaz én augusztus 28-án szültem 41.héten és szülés után 1 órával nekem is meghalt a kisfiam oxigénhiány miatt ami megelözhetö lett volna.
Mi feljelentettük a kórházat a vizsgálat még a mai napig is tart.Én nyugtatót szedek,de igy is nagyon nehezen viselem még, igaz a párom a család mindenki támogat és melettem van.
Ráadásul nekem ö volt az elsö gyerekem,és 35 éves vagyok,de fél és mulva ujra lehetek terhes.
Nekem a baba hamvai anyuéknál vannak,ha lesz testvére akkor akarom hazahozni.Most még képtelen vagyok rá.
Van hogy ugy kellek fel hogy sirok,de van hogy éjszaka felkelek és csak a szülésre gondolok meg ami ott történt.
Ráadásul most jön nov.1 nagyon nehéz lesz,mi itthon fogunk gyertyát gyujtani érte.
Az biztos hogy nekem mindig ö lesz az elsö gyerekem.
Ha gondolod beszélgethetünk privátba,mert nekem is segit az ha beszélhetek róla olyanal aki ezt átélte.
Sziasztok!
Először is őszinte részvétem mindazoknak akik átestek egy ilyenen!!!!Igaz én is átestem de a ti esetetekhez csak úgy tudnám mondani hogy hasonlón.14 hetes ikres voltam amikor közölték hogy nincs szívhang.Meg akarták velem születni de nem indult be így művi befejezés volt.Bennünk még a mai napig előjön és mióta megtudtuk hogy 3 év után sikerült megint a baba a férjem csak az előző kettőre gondolt,de már hála az égnek teljes szívből tudjuk a kis jövevényünket várni.
Kedves utolsó válaszoló!
Megírnád hogy ami veled történt melyik kórházban volt?Nem tolakodni akarok csak félek én is ennek az esélyétől és szeretném tudni nem e pont az a kórház az ahol én is szülni fogok max. 2 hét múlva.Megértesz ugye?És előre is köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!