Ti fogtok vajúdás alatt zenét hallgatni? Milyen számokat válogattattok össze?
Figyelt kérdés
Van kedvetek segíteni nekem, olyan számok kellenének, amelyek nyugtatóak vagy erőt adnak...2011. dec. 9. 18:23
11/13 anonim válasza:
Most tanulj meg egy altatódalt a babádnak, és énekeld neki vajúdás közben.
2.törpémmel távalattam, a kedvenc zenéket "moziztam" és énekeltem két fájás között a kicsiknek... Némi tánccal vegyítve. Hatása:2óra caklipakli. Mert szeretem altatni a kicsiket, és a szülés alatt is azt tettem, nem arra figyeltem, hogy fáj...
Akkori kedvencek: élet az úr, ő benned él, we are one, volt egy régi december(na ez az adu a mai napig kétszer eléneklem nekik és mint akiket lecsaptak hortyognak édesen)
12/13 anonim válasza:
Nálam a rádió szólt, de nem sokáig tudtam figyelni rá...
13/13 anonim válasza:
Én Yanni-t mentettem a lejátszómra, de itthon felejtettem. Mondjuk nem is szülni mentünk be, csak ott ragadtunk. Amúgy a rádió ment, de nem emlékszem, hogy sok mindent hallottam volna, mert nagy volt a sürgés, forgás körülöttem. Meg inkább a babám leeső szívhangjával voltam elfoglalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!