Én mondjuk nem hallgattam zenét, elég volt a férjem biztatása, minden más 'idegesített'. elég bajom volt zene nélkül is :D
Nyugtató zenék: Ohm, Robert Haigh Coxon, Ákos, Enya, David Gilmur, esetleg valami klasszikus? (Chopin, Debussy, Liszt)
2011. dec. 9. 18:31
2/13 anonim válasza:
Teljes csönd, félhomály, befelé fordulás. A zenétől falnak mentem volna, azt se tűrtem, hogy hangosan beszéljen a közelemben valaki. Kettőt szültem, most várom a harmadikat és egyáltalán nem vágytam eddig sem zenére, szerintem most is kihagyom.
2011. dec. 9. 18:31
3/13 anonim válasza:
Mikor már a végén jártam, a vajúdóból (ahol csend volt), átmentünk a szülőszobára, ahol szólt a rádió. Nem hallottam nagyon, annyira belülre figyeltem, egyedül ladygagára kaptam fel a fejem, mert nagyon nem szeretem, és akkor szívesen kapcsoltattam volna ki a rádiót. Hagytam, vége lett a számnak, és koncentráltam újra.
2011. dec. 9. 18:34
4/13 anonim válasza:
Én taize imádságos énekeket válogattam össze, de olyan fájdalmaim voltak, hogy eszembe se jutott, hogy belehallgassak. A következőre nem fogok zenét vinni.:)
2011. dec. 9. 18:38
5/13 anonim válasza:
Szerintem is felesleges, sajnos nem egy kéjutazás, hogy közben zenére lazulsz, örülsz, ha épp nincs fájdalmad, engem idegesített volna.
2011. dec. 9. 18:54
6/13 anonim válasza:
Én a zuhany alatt ültem egy labdán, nagyon ajánlom. ÉN IS ÚGY TERVEZTEM, HOGY VISZEM A kedvenc zenéimet, de nem érdekelt.
2011. dec. 9. 19:42
7/13 anonim válasza:
Olyankor semmi nem érdekel csak az, hogy túléld, legyen már vége.
2011. dec. 9. 19:58
8/13 anonim válasza:
Látom hiába vagyunk emberek és nem egyformák ebben mindenki egyet ért, ha szülünk akkor legyen csönd! :-)
Hülye hasonlat, de a fogorvosnál voltam és ott is szólt a rádió, de rohadtul nem tudtam, nem is akartam és egyáltalán nem is hallgattam a rádiót. Ha a fogdokinál ami kevésbé stresszelő és fájdalmas nem figyel és nem is akar zenét az ember, hát még a szülésnél...
2011. dec. 9. 21:17
9/13 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazatok van! Akkor csak csinálok egy válogatást, amit az utolsó napokban fogok hallgatni. Ráhangolódni jó lesz.
2011. dec. 9. 21:29
10/13 anonim válasza:
szerintem nem kell külön készíteni cd-t.
amit a legszívesebben hallgatsz, amikor koncentrálsz, készülsz, tanulsz, az jó lesz.
én hallgattam komoly zenét, nagyon jól esett, kicsit elterelte a gondolataimat a nehezebb pillanatokról. engem zavart volna ha harsányabb, énekes zene lett volna, de ez egyéni. mindenképp "aláfestéshez" illő zenét válassz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!