Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Elvetemült ötlet ha igy...

Elvetemült ötlet ha igy szeretnék majd szülni? Császár és napi 24 órában látogatás.

Figyelt kérdés

Csak pár év múlva szeretnénk babát,még csak tervezgetek.

Vékony vagyok nagyon,lenn meg szűk.

Ott baba nem fog kijönni,az tuti.

Voltam már hasamon vágva,kibirom,tudom.

Ha oda kerül a sor,császárt szeretnék.

És mindezt olyan korházban,ahol az apa ott lehet szülés után amig haza nem engednek (vagy felváltva nagymamával,akárkivel).

Akinek ezt még elmondtam,lehurrogott,hogy hülyeség,nő szüljön természetes úton,és szülés után elég 1 óra látogatás/nap,mit akarok én.

Párom szerencsére támogat.

Vélemény?

És Magyarországon ez megoldható?Hol?

2011. szept. 30. 08:53
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
44%

[link]

Itt mindent lehet.

Azon a környéken ne is gondolkozz ilyesmiben, mert az az ország legszegényebb része. Ha luxuskörnyezetben akarsz szülni, császármetszéssel, családi szobában, és lakosztállyal, menj ide.

(Szerintem felesleges pénzkidobás...)

2011. okt. 1. 16:20
 32/35 anonim ***** válasza:
73%
Egyébként az is baj veled, hogy így állsz az egészhez, mi lesz szülés után, mert a szülés az egésznek a nagyon pici része, jön a szoptatás, az legalább úgy fájt nekem mint a vajúdás, és nem órákig, hetekig tartott míg eljutottunk arra a szintre hogy nem láttam csillagokat minden egyes szopinál, ha ez lesz majd azt mondod - jaj ez fáj, akkor inkább nem szoptatok, inkább tápszer, jaj én nem kelek fel harmincadjára éjszaka, inkább majd a férjem, és még sorolhatnám. De ha ennyire körülményesen állsz hozzá a szüléshez is, ami az egésznek 0,02%-a akkor nagyon megnehezíted magadnak az egész anyaságot! Ja és nem vagyok irigy, de nem látod át az egészet!
2011. okt. 1. 18:48
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Mi lesz Veled a szoptatásnál ? Ahogy az előttem szóló írta, az akár még keményebb is lehet, hetekig, mint a vajúdás... Vagy majd tápszer ? Mondjuk az kényelmesebb, és ahogy látom, egyenlőre Nálad az az elsődleges... Hátha változol még.
2011. okt. 2. 08:47
 34/35 anonim ***** válasza:
82%
08:47 es vagyok. Telki, és egyéb magánklinikákhoz csak annyit, ha BÁRMI, a legapróbb komplikáció felmerül, elszállítják a babát egy állami kórházba, ahol megfelelő felszereltséggel, megfelelő osztállyal (PIC, koraszülött stb...) rendelkeznek. Baba ott, Te pl. Telkibe. Vagy majd a friss császáros sebeddel utazgathatsz utána. Ha még évekig nem akarsz babát járj ennek is utána. Egy magánkórházban nincs ilyen háttér, egyikben sem!!! Egy anyának a gyermeke egészsége a legfontosabb!!!
2011. okt. 2. 08:52
 35/35 anonim ***** válasza:
Na tervben van mar a baba?
2015. febr. 13. 23:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!