Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » SOS! Holnap kell mennem...

SOS! Holnap kell mennem inditásra megint! Valami ötlet amivel ellő csalogathatnám még ma?

Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 16:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
szex
2010. febr. 23. 16:53
 2/15 anonim ***** válasza:

megint??

szeretkezés, lépcsőzés, bábakoktél, beöntés

mellbimbó határozott, de nem túl erős körkörös stimulálása (méhösszehúzó hatású, legjobb zuhany alatt csinálni, úgy nem kellemetlen)

nekem indítás előtti éjszaka indult be - a fentiek közül mindent bevetettem, kivéve a bábakoktélt

2010. febr. 23. 16:54
 3/15 anonim ***** válasza:

hát én csak hallottam......bor, szex (arra nagyon mondják), kamilláról is hallottam valami ilyesmit, a lépcsőzés meg nem mindenkinek jön be

a meleg víztől erősödnek a fájások azt tudom, de lehet h be is indítja, mármint a zuhanyzás

valami hashajtó étel evése és akkor a hasmenéstől beindul (anyu szerint nekem attól kezdődött).....sok sikert és könnyű szülést!!!

2010. febr. 23. 17:01
 4/15 A kérdező kommentje:
Igen megint már voltam tegnap,de szét szurkálták a vénámat két helyen,és ebből nem kérek még egyszer!Szex kizárva mert a páromat zavarja hogy a pocakomban van a baba!
2010. febr. 23. 17:03
 5/15 anonim ***** válasza:
nem lesz semmi baja a szextől, egyébként meg szerintem elég egy kis játék is, nem kell a toszogatás.....a szex a kellemesebb módja a dolognak
2010. febr. 23. 17:14
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőmnek a mellbimbó izgatása vált be. Szegeden a női klinikán alkalmazzák is, a papákat kérik meg, hogy simogassák a kismamik mellét. Kitartás, tudni fogja a babó mikor jöjjön!
2010. febr. 23. 17:21
 7/15 anonim ***** válasza:
a szexhez nem feltétlenül kell a férjed :) elég az orgazmus, ami méhösszehúzódásokat okoz, hogy azt éppenséggel a férjed segít vagy saját magadnak éred el, az mindegy :PP
2010. febr. 23. 17:25
 8/15 anonim ***** válasza:

Nekem az egy dl bor és kiadós séta vált be. Veszteni nem veszthetsz semmit.

Sok sikert, azért írd meg mi volt!

2010. febr. 23. 17:29
 9/15 anonim ***** válasza:

nekem anyu még anno mondta, h neki nem ajánlották h pocakot simogasson, mert azok is összehúzódást csinálnak....rituális pocaksimi???

fűszeres kaja, széles terpeszben gugolás, ha bírod még

nem mocorog nagyon még? mert nekem úgy kezdődött

2010. febr. 23. 17:33
 10/15 anonim ***** válasza:
igen, és az orgazmus is segít, bárhogy is történjen...:)
2010. febr. 23. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!