SOS! Holnap kell mennem inditásra megint! Valami ötlet amivel ellő csalogathatnám még ma?
megint??
szeretkezés, lépcsőzés, bábakoktél, beöntés
mellbimbó határozott, de nem túl erős körkörös stimulálása (méhösszehúzó hatású, legjobb zuhany alatt csinálni, úgy nem kellemetlen)
nekem indítás előtti éjszaka indult be - a fentiek közül mindent bevetettem, kivéve a bábakoktélt
hát én csak hallottam......bor, szex (arra nagyon mondják), kamilláról is hallottam valami ilyesmit, a lépcsőzés meg nem mindenkinek jön be
a meleg víztől erősödnek a fájások azt tudom, de lehet h be is indítja, mármint a zuhanyzás
valami hashajtó étel evése és akkor a hasmenéstől beindul (anyu szerint nekem attól kezdődött).....sok sikert és könnyű szülést!!!
Nekem az egy dl bor és kiadós séta vált be. Veszteni nem veszthetsz semmit.
Sok sikert, azért írd meg mi volt!
nekem anyu még anno mondta, h neki nem ajánlották h pocakot simogasson, mert azok is összehúzódást csinálnak....rituális pocaksimi???
fűszeres kaja, széles terpeszben gugolás, ha bírod még
nem mocorog nagyon még? mert nekem úgy kezdődött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!