Méhszáj tágításra valami ötlet?
Figyelt kérdés
2011. szept. 16. 22:24
1/5 A kérdező kommentje:
Ma vizsgáltak 40+3 napos vagyok, már kinyílt a belső méhszájam is ujjnyira és érdekelne hogy mit lehetne inni vagy szedni erre hogy könnyebben táguljak?
2011. szept. 16. 22:27
2/5 anonim válasza:
Szerintem te ne kísérletezz semmivel, jelentős túlhordásnál szerencsésebb ha az orvos megindítja a szülést - ellenőrzött körülmények között - hogyha baj van (na adja Isten) akkor be tudjon avatkozni...Jó babavárást! Jó egészséget! (Állítólag a szex nevezetesen az ondó olyan anyagot tartalmaz ami segíthet, sőt ha a nő orgazmust ér el, az oxitocint termel a szervezetben, ami köztudottan segít a méhösszehúzódásoknál és egyéb biológiai folyamatoknál)
3/5 anonim válasza:
Elírtam NE adja Isten, hogy baj legyen
4/5 A kérdező kommentje:
A 2.nak köszönöm a válaszát ez az ötlet csak most jutott eszembe hogy lehet e ilyenkor valami ilyesmivel még segíteni de akkor inkább nem próbálkozok ezekkel..
Neked első meglátszik mekkora az értelmi szinted és inkább foglalkozz a magad dolgával mint hogy itt pofátlankodsz...
2011. szept. 16. 22:48
5/5 anonim válasza:
ülj le a földre törökülésbe, de ne úgy, hogy egymásra rakod a lábaidat, hanem a talpadat érintsd össze. bocs, nem tudom mi a neve ennek az ülésnek.
lazítsd el magad és nagyon figyelj, hogy a szád, állad, állkapcsod is laza legyen. közben körkörösen simogasd a pocakod :)
nekem ezt tanácsolta a szülésznőm.
egész este ezt csináltam :D
másnap reggel fájásra ébredtem, most hogy ettől azt nem tudom :)
egész este
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!