Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Méhszáj tágításra valami ötlet?

Méhszáj tágításra valami ötlet?

Figyelt kérdés
2011. szept. 16. 22:24
 1/5 A kérdező kommentje:
Ma vizsgáltak 40+3 napos vagyok, már kinyílt a belső méhszájam is ujjnyira és érdekelne hogy mit lehetne inni vagy szedni erre hogy könnyebben táguljak?
2011. szept. 16. 22:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te ne kísérletezz semmivel, jelentős túlhordásnál szerencsésebb ha az orvos megindítja a szülést - ellenőrzött körülmények között - hogyha baj van (na adja Isten) akkor be tudjon avatkozni...Jó babavárást! Jó egészséget! (Állítólag a szex nevezetesen az ondó olyan anyagot tartalmaz ami segíthet, sőt ha a nő orgazmust ér el, az oxitocint termel a szervezetben, ami köztudottan segít a méhösszehúzódásoknál és egyéb biológiai folyamatoknál)
2011. szept. 16. 22:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Elírtam NE adja Isten, hogy baj legyen
2011. szept. 16. 22:36
 4/5 A kérdező kommentje:

A 2.nak köszönöm a válaszát ez az ötlet csak most jutott eszembe hogy lehet e ilyenkor valami ilyesmivel még segíteni de akkor inkább nem próbálkozok ezekkel..

Neked első meglátszik mekkora az értelmi szinted és inkább foglalkozz a magad dolgával mint hogy itt pofátlankodsz...

2011. szept. 16. 22:48
 5/5 anonim ***** válasza:

ülj le a földre törökülésbe, de ne úgy, hogy egymásra rakod a lábaidat, hanem a talpadat érintsd össze. bocs, nem tudom mi a neve ennek az ülésnek.

lazítsd el magad és nagyon figyelj, hogy a szád, állad, állkapcsod is laza legyen. közben körkörösen simogasd a pocakod :)

nekem ezt tanácsolta a szülésznőm.

egész este ezt csináltam :D

másnap reggel fájásra ébredtem, most hogy ettől azt nem tudom :)

egész este

2011. szept. 16. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!