Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Elvetemült ötlet ha igy...

Elvetemült ötlet ha igy szeretnék majd szülni? Császár és napi 24 órában látogatás.

Figyelt kérdés

Csak pár év múlva szeretnénk babát,még csak tervezgetek.

Vékony vagyok nagyon,lenn meg szűk.

Ott baba nem fog kijönni,az tuti.

Voltam már hasamon vágva,kibirom,tudom.

Ha oda kerül a sor,császárt szeretnék.

És mindezt olyan korházban,ahol az apa ott lehet szülés után amig haza nem engednek (vagy felváltva nagymamával,akárkivel).

Akinek ezt még elmondtam,lehurrogott,hogy hülyeség,nő szüljön természetes úton,és szülés után elég 1 óra látogatás/nap,mit akarok én.

Párom szerencsére támogat.

Vélemény?

És Magyarországon ez megoldható?Hol?

2011. szept. 30. 08:53
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
65%

Ja és van egy nagyon idevágó idézet ami annyira de annyira igaz de majd meglátod! Jegyezd meg és emlékezz majd vissza erre!

"Először elveim voltak aztán gyerekem."

2011. szept. 30. 20:05
 22/35 A kérdező kommentje:

-17:02: megdolgozok én is és párom is a fizunkért,nem azért tanulok még most is meló mellett hogy minimálbérből tengődjek.

A dokinak úgyis ki kell fizetni nem kevés pénzt,a babaholmik rengetegbe kerülnek,akkor már nem az a 100ezres összeg fog számitani

Az anyatejről annyit,én is és öcsém is tápszeren nőttünk fel,egyszer se kaptunk anyatejet,mégis itt vagyok egészségesen,és ő is...és rengeteg más is...nem fogok kétségbeesni ha tápszereznek kell

-20:04: öcsém amikor született én 15 voltam.Anya eleinte beteg volt,utána rögtön visszament dolgozni.4 éves koráig én csináltam majdnem mindent,orvoshoz vittem,pelenkáztam,éjjel tápszereztem,amikor kruppos volt álltam vele kinn a hideg levegőn (anya éjjelesbe ment vissza melózni,igy oldottuk meg hogy suliidőben ő volt vele).Hidd el tudom mivel jár.

És de tud mit kezdeni az apja is a gyerekkel,meg tudja fogni,elaltatni,megetetni,fürdetni,mindent amit én is.

És nem kell hogy hozzámnőjön,nem fogom elrontani ezzel a házasságom,lesz nagyija nem is egy a gyereknek,pár hónapos kor után 1-1- délután megkaphatja.

Túl sok olyat látok magam körül,ahol megszületik a baba és apukának annyi dolga van hogy pénzt keressen.Nem esem abba a hibába hogy elhanyagolom

2011. szept. 30. 20:26
 23/35 A kérdező kommentje:

Állami korház,tb...de kifizetem a külön ellátást,kifizetem a dokit hogy úgy csinálja ahogy kérem ()persze olyan keretek között ami nem veszélyes se rám se a gyerekre)

Fizetek annyi tb-t,hogy külön pénz nélkül is beleférne,de...

Kolléganőd megvágott arca...simán beperelném a dokit,kártérités mellé fizethetné a plasztikát is...de ez ilyen erővel sima szülésnél is megtöténhetett volna...

az meg hogy ki mennyi látogatót igényel...nem egyszerre 20 rokont irtam,hanem a páromat,aki gyakorltilag befeküdni fog velem együtt arra a pár napra.

A szeretet tényleg nem pénzen múlik...de a kényelem és az ellátás igen,had döntsem el,hogy mire költöm amit megkeresek.

Irigykedj tovább ősanya...

2011. szept. 30. 22:01
 24/35 anonim ***** válasza:
75%
"szedjék ki és kész." Ez gyönyörű. Engedd meg, hogy gratuláljak...
2011. szept. 30. 22:42
 25/35 anonim ***** válasza:
74%
Elég vegyes érzelemmel olvastam a hozzászólásokat, a kérdezőét is. Tény hogy még nagyon gyerekes a felfogása, erre gyereket vállalni felesleges. Tudni kell felelősen gondolkozni, tudni kell lemondani, tudni kell felvállalni azt hogy esetleg nem úgy alakul minden ahogy mi megálmodjuk. Hidd el igaz a mondás: először elveim voltak aztán gyerekem. Ha nem így teszel majd, csak magadnak nehezíted meg, de majd rájössz!
2011. szept. 30. 23:32
 26/35 A kérdező kommentje:

Gyerekes felfogás az,amikor a nagy semmire apa nélkül válallják 17-20 évesen a gyereket,majd a nagyi segit,majd lesz valahogy alapon...

Nem tartom gyerekesnek azt ha a kényelmem is szempont.Ha a babát nem veszélyezteti,akkor nem értem miért probléma?

Jah,hogy azért mert megengedhetem majd magamnak/magunknak?

2011. okt. 1. 08:34
 27/35 anonim ***** válasza:
90%
Nem akartam válaszolni,de megteszem(mint 2 gyerekes,hüvelyi úton szült anyuka).Szerintem is kicsit éretlen még a felfogásod,az előadás módod-egy-két kommentedben-bicska nyitogató.Hidd el,nem azért nem értenek egyet veled,mert irigyek.Nekem mindkét szülésemnél volt fogadott dokim és szülésznőm is,ráadásul nem okozott volna gondot az egyágyas kórterem kifizetése sem(10000 ft/nap volt 2008-ban,amikor a kisebb született)...mégsem ez volt az elsődleges szempont.Az pedig nem véletlen,hogy császárt nem végeznek az anyuka kérésére,ugyanis a kicsinek egyáltalán nem olyan jó,mivel nincs ideje felkészülni a kinti létre.Az számomra is visszatetsző kijelentés volt,hogy "kapják ki,és kész".Mivel úgy is azt teszel amit akarsz,nem mindegy,hogy ki mit gondol?Kár volt feltenni a kérdést,hacsak nem a provokálás volt a célod.Különben ha akár több 100 ezer ft-os szánsz rá,menj a Telki kórházba.Ott minden kritériumodnak megfelelnek.
2011. okt. 1. 10:37
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Itt vannak a Telki aktuális szülészeti árai:

ÁRAK - Részletfizetési lehetőség

Áraink tájékoztató jellegűek, a végső ár az orvosi konzultáció után konkretizálódik.

Epidurális fájdalomcsillapítás 80.000 Ft

Felkért szülésznő, szülésvezetés 100.000 Ft

Kékfény kezelés 1.000 Ft / óra

Köldökzsinórvér és csonk megőrzés 330.000 - 540.000 Ft

Szülésfelkészítés 25.000 Ft / 4 alkalom

Szülés császármetszéssel 625.000 Ft

Szülés természetes úton 535.000 Ft

Újra nálunk szülő nők részére 10% kedvezmény!

2011. okt. 1. 10:39
 29/35 A kérdező kommentje:

valami hasonlót keresek,csak keletebbre,hatalmas pocakkal majd nem akarok 200km-t utazni

Debrecen,nyiregy,miskolc...nincs valami hasonló?

bár pár év alatt sokminden változik

2011. okt. 1. 11:22
 30/35 anonim ***** válasza:
65%
Fizess béranyát,vagy fogadj örökbe.Más örülne,ha gyereke lehetne,nehogy itt kényeskedjen,mint te!Az anyasághoz fel kellene nőni tudod?1 anyának a gyereke az első nem önmaga.22 éves anyuka
2011. okt. 1. 13:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!