Elvetemült ötlet ha igy szeretnék majd szülni? Császár és napi 24 órában látogatás.
Csak pár év múlva szeretnénk babát,még csak tervezgetek.
Vékony vagyok nagyon,lenn meg szűk.
Ott baba nem fog kijönni,az tuti.
Voltam már hasamon vágva,kibirom,tudom.
Ha oda kerül a sor,császárt szeretnék.
És mindezt olyan korházban,ahol az apa ott lehet szülés után amig haza nem engednek (vagy felváltva nagymamával,akárkivel).
Akinek ezt még elmondtam,lehurrogott,hogy hülyeség,nő szüljön természetes úton,és szülés után elég 1 óra látogatás/nap,mit akarok én.
Párom szerencsére támogat.
Vélemény?
És Magyarországon ez megoldható?Hol?
Persze,sürgősséginél ugyse az számit,csak legyen kinn.
Én arra gondoltam amikor van idő szépen előkésziteni meg amit kell.
De akkor ez esetben "csak" érzéstelenités van.
Ha még nincs itt az ideje, akkor felesleges ilyenen ennyire rágódnod. Tapasztalat.
Én mindenkinek azt mondtam, hogy én 3 gyermeket szeretnék, de sosem akarok szülni. Aztán babás lettem és majd megvesztem azért, hogy kipróbálhassam a szülést. Sajnos nem adatott meg. Most a második babát várom és nagyon vágyom egy természetes szülésre. Viszont félek, hogy a hosszú évekig kimondott szavak most is vissza fognak ütni és nem szülhetem meg őt sem természetes úton. Pláne egy császár után már.
Szóval még ráérsz ezen agyalni, mert aztán nehogy te is meggondold magad és csalódj.
Kíváncsi vagyok, hogy fogsz gondolkodni, ha majd terhes leszel, és ha már meglesz a gyereked. Lehet hogy akarsz majd még kettőt, ne legyél ilyen elvekkel teli, hogy már most kijelented, hogy mennyit szeretnél.
Császárral és vékonyságoddal kapcsolatban annyi, hogy én úgy nézek ki mint egy giliszta, mégis két 3,5-4 kilós gyereket szültem, az egyiket gátvédelemmel.
Még egy tanács: csak akkor szülj gyereket, ha fel tudsz adni az elveidből, különben CSALÓDNI FOGSZ :S
Nem adom fel az elveimet.Nem sokhoz ragszkodom,de amihez igen,ahhoz nagyon.
Nem hinném hogy csalódni fogok.Volt lehetőségem megtapasztalni egy picurral járó dolgokat bőven,nem félek.
Nem minden nő retteg hogy le fogja ejteni vagy nem fog eleget enni a gyerek és hasonlók.
Fel már most fel tudnánk nevelni,de még ráér,legyen meg mindene mire érkezik.
Nem csak anyagi részére gondolok,hanem az érettségünkre.Ahhoz még pár év kell.
Tudom hogy 90%,hogy kiférne egy gyerek rajtam,de megpróbálni se akarom.Én testem,én döntésem.
Páromnak van még beleszólása,de ő is támogat.
Sokat fogsz még változni. Érjél még egy kicsit.
Most még ne is szüljél, még gyerek vagy a gondolkodásod szerint.
Én császárral szültem az elsőt (nem így volt tervezve) és úgy gondoltam, hogy majd most a 2.-at is úgy fogom de már programozottan, hogy ne szenvedjek már. A dokim sajnos erre azt mondta, hogy ezt így előre nem fogjuk lefixálni de majd a végén meglátjuk. Kicsit mindenképpen vajúdni kéne mert az az én és a gyermekem érdeke de nem fogja sokáig hagyni (az elsővel 16 órát vajúdtam mert azt hittük meg tudom szülni). Mindegy én már ezzel is kiegyezek, nem keresek másik orvost mert az én érdekemet nézi. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne neki is megműteni amikor amúgy is ügyel a szülőszobán és kész. Így meg akármikor éjjel-nappal berángathatom, hogy jöjjön mert asszem beindult a szülésem. Én azt mondom le a kalappal előtte és én meg nem fogok belehalni bár az elsőnél azt hittem bele fogok. :O
Arra felhívnám a figyelmed, hogy tényleg nagyon el kell majd gondolkoznod ha babát akarsz, ne hamarkodd el mert nem az a baj, hogy félsz-e, hogy leejted meg nem tudom mi...hanem az, hogy onnantól sok mindennek vége lesz. Pl. nem lesztek úgy együtt kettesben soha mint most, nem fogsz ráérni apukával foglalkozni, én pl. nem is akartam, hogy sokat ott legyen a kórházban mert csak idegesített, h. téblábol hisz egy férfi nem tud segíteni ilyenkor semmiben csak útban van, ez az igazság. Mellesleg nekem 2,5 éves a kislányom de amióta él azóta bátran állíthatom, hogy nem aludtam egy jót! 4 hónapos koráig 3 óránként kelt enni éjjel is, nappal is, utána már csak fisen 2x kelt fel éjjelente 14 hónapos koráig. A mai napig fel szokott kelni 1x éjjelente. :( Nappal meg 1000dolgom van, folyton pisit,kakit mosok mert most szokunk le a pelusról és még sorolhatnám mert mindig van valami, hogy ne ülhess a babérjaidon. És januárban jön a kis tesó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!