Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39-40 hetesek, higy birjátok?

39-40 hetesek, higy birjátok?

Figyelt kérdés
Nekem 4 nap van a végéig de napok óta nagyon nehezen viselem sirógörcs és minden...:::::::::::::::::::::::(
2011. szept. 20. 11:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
második vagyok, na a szeméremcsont fájdalom az nekem is durva, meg a pisilés állandóan azt érzem hogy kell de alig jön pár csepp. Nyákdugó még sehol. Holnap megyek nst-re a dokim szabin volt így 32. hét óta nem vizsgált meg úgyhogy fogalmam sincs tágulok e már. Én fiúcskát várok, ő elég félénk lehet mert 36. hétig nem is mutatta meg a fütyijét se. Apa meg a tesó se érz soha ha mozog mert olyankor nem akar, amikor ők kíváncsiak lennének rá.
2011. szept. 20. 19:20
 22/23 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Csatlakozok a táborhoz.:) 25.-ére vagyok kiírva.

Mai eredményeim is siralmasak. Totál zárt vagyok, méhszáj kemény mint a beton, fájások nulla, feje nincs beilleszkedve. Viszont már 2 hete alig alszom éjszaka. Állandóan pisilnem kell, feküdni már sehogy se jó, tegnap óta meg iszonyat fáj a derekam is, hányinger kerülget. Mivel a ctg, nst eredményeim teljesen jók, így nem fektetnek be feleslegesen, hétfőn lesz a következő ctg. Dokim szerint kizárt, hogy bármi is történik a hétvégén. Pedig már nagyon türelmetlen vagyok, nagyon várjuk már a férjemmel a kisfiunk. Első baba.

39+5h km

2011. szept. 23. 14:15
 23/23 anonim válasza:

Sziasztok!!!Én most szombatra vagyok kiírva-nekem is távozott egy pár napja valami sárgás nyúlós valami,de nem tudom lehet az nyákdugó!!!?

Tegnap este arra keltem fel hogy fáj a derekam ami végig lefelé a méhemig lüktető fájdalommal társult--egy percig sem tartott--majd újból elkezdte majd abba hagyta--hasonló volt mint aki menszeszel!!! Ma szint úgy fáj a derekam--de másabb ez a derék fájás mint 3 héttel ezelőtt,meg ma volt egy kis barnás váladékos folyás a bugyimon!!!

Nekem első baba de szerintem már nagyon közeleg kifelé--hétvégére biztos meglesz,már nagyon várjuk!!! Addig is jó baba várást és aki szülni indul-annak könnyű és gyors szülést!!!

2011. okt. 6. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!