Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Majusban vagy nemreg szult...

Majusban vagy nemreg szult kismamak, hogy birjatok a babazast?

Figyelt kérdés
2011. jún. 11. 11:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

hát én is elgondolkodtam ezen, hogy hogy bírom...:)

Május 3-i a kisfiam. Nehezen, bár az éjszakát átalussza, de napközben sír, kézben akar lenni...fáradt vagyok, de valahogy csak megy...Mellette itt a 10 éves nagylány, aki azért segít, meg anyu is, de nem egysterű. Most meg szerintem kicsit megfázott, úgyhogy délután ügyelet....

És te?

2011. jún. 11. 12:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Május 2-i a babám, éjszaka 3-4 óránként kel 3 napja éjjel1kor aludt csak el nem tudom mi lehetett vele, folyamatosan sírt :(

De azért bírjuk , nekem is anyu segít.

Te hogy vagy ?

2011. jún. 11. 12:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Május 25-én szültem.

Anyukám segített két hétig, nélküle meg is haltam volna.

Volt mellgyulladásom 39 fokos lázzal, sebes bimbók, szoptatási és emiatt önértékelési problémák, fel akartam adni (hogy hogy, azt nem tudom, de nem voltam százas minden percben), aztán most már alakulunk.

A kislányunk nagyon szép, sokat gyönyörködünk benne, már van valami napirend-félénk is, a tejem is végre termelődik. Szerencsére jó alvó, csak néha gondolom, fáj a hasa, olyankor nyöszörög, nyugtalan. Erre tegnap bevetettem egy melegítőpárnát és Infacolt, jónak tűnnek.

Egyedül még nem mertem kimenni vele, csak segítséggel (babakocsival vásárlás stb).

Nagyon bizonytalan és fáradt voltam / vagyok, de minden nap jobb egy fokkal.

Az biztos, hogy nagyon tapasztalatlan vagyok, és nem hittem el senkinek azelőtt, hogy nehéz lesz. Hát nehéz!!!

De mégis olyan jó..

2011. jún. 11. 13:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Május 4-i a kislányom. Nálunk a problémát a 3 éves nagyfiam jelenti, iszonyat féltékeny. A lányzó szépen szopik, egy igazi zabagép. Már elkerülte az 5 kilót is, egyfolytában enne. Orvosi tanácsra 3 órán belül nem szoptatom meg újból, és azóta elmúlt a hasfájása is. Hajnali 3-4-5 óra körül ébred, szopik és alszik tovább. Párom külföldön dolgozik, anyósom és a tesóm segít nagyon sokat. Egyedül nem is bírnám.
2011. jún. 11. 14:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Május 20.-án szültem első baba.Szintén anyum segített két hétig.A lányom nagyon szeret kézben lenni,napközben keveset alszik,emiatt nem sok mindent tudok csinálni.Tejem van rengeteg,szerencsére azzal nincs gond,eszik is rendesen,igazi zabagép.Egyébként valóban nehéz,nem gondoltam volna,bár tényleg jó.Nem az éjszakázás a rossz (kétszer-háromszor kel) hanem hogy sosem vagyok egyyedül.Hiányzik egy kis magány.
2011. jún. 12. 08:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Május 9-én szültem. Nem egyszerű, főleg úgy hogy itthon van a nagyobbik tesó, augusztusban lesz 3. Nincs segítségem csak a férjem, ő segít sokat. Szerencsére a nagyobbik már elég önnálló, éjjel is alszik, szóval csak a kicsihez kell felkelni éjjel 1-2x.

Nálam nem a babakörüli teendők a megerőltetők, hanem a nagyobbik féltékenységének leszerelése. Állandóan résen kell lenni, hogy ne érezze a háttérbe szorulást.

Hogy bírjam az iramot, délutánonként akkor alszik a nagytesó, amikor a kicsi is és én is mellé fekszek fél órára.

Nálatok mi a helyzet?

2011. jún. 27. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!