Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki májusban szült az h érzi...

Aki májusban szült az h érzi magát?

Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 13:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Köszi, jól... gátseb, hüvely rendben, semmi komplikáció... bár a szex még mindig nem az igazi... szülés után nagyon hamar lejöttek a pluszkilók, méhem szépen összehúzódott... sajnos mostanában meg megint csimpaszkodnak vissza azok a fránya kilók, még szoptatok és hát így nehéz ügy a fogyózás, és olyan nagy étvágyam van... kislányunk szépen fejlődik, nemsokára hét hónapos lesz... az egyetlen negatívum a fáradtság... de hát ez normál esetben is vele jár... Remélem, kedves kérdező, te is jól vagy :))))
2010. nov. 29. 17:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi is teljesen jól vagyunk!Hát a szülés óta leszaladt 20 kiló,de nekem is másznak vissza.:)A kis hercegünk szépen fejlődik.Már 9 kiló és 71 cm:) nagy fiú.Te hogy vagy egyébként?nem írtad:)Puszi
2010. nov. 29. 18:23
 3/5 A kérdező kommentje:

koszonom en is jol vagyok,a faradtsagon kivul semmi bajom

az en babam is kislany es nagyon eleven,nekem nem nagyon menek lefele a kg-ok edig csak 10 ment le sajnos es en is meg szoptatok

masodik valaszolo,szep nagy fiad van,az en babam csak 7,5 kg es 69 centi

2010. nov. 29. 22:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi is jól vagyunk, kívül, belül, viszont a kilók, na azok vannak :-(. Szopizunk, ezért kilőve a fogyózás.Mi is elég nagyok vagyunk, 8.95 kg(tegnap mértem), cm nem tudom, holnap megyünk a védőnőhüz, már 2 hete kellett volna de közbe jöttek dolgok, de most már a 80-as bodykat veszem, szerintem 72,74 cm lehetünk. Elég nehéz a feneke :-)

Kisfiú

2010. nov. 29. 22:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen súlyú és méretű a kisfiam.:-) Egyébként jól. Felesleges kiló már nincs rajtam, 4 és fél lement. Viszont formára átalakultam....Na majd a torna... A hasam néha még furcsa. Császárral jött világra a kicsim. Néha úgy érzem, elég sokat mocorognak a beleim. Régen nem éreztem ennyire.

Szeretnénk a következő babát. De még szoptatok. Elég gyakran. Így nehéz lesz.

2010. nov. 30. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!