Aki májusban szült az h érzi magát?
koszonom en is jol vagyok,a faradtsagon kivul semmi bajom
az en babam is kislany es nagyon eleven,nekem nem nagyon menek lefele a kg-ok edig csak 10 ment le sajnos es en is meg szoptatok
masodik valaszolo,szep nagy fiad van,az en babam csak 7,5 kg es 69 centi
Mi is jól vagyunk, kívül, belül, viszont a kilók, na azok vannak :-(. Szopizunk, ezért kilőve a fogyózás.Mi is elég nagyok vagyunk, 8.95 kg(tegnap mértem), cm nem tudom, holnap megyünk a védőnőhüz, már 2 hete kellett volna de közbe jöttek dolgok, de most már a 80-as bodykat veszem, szerintem 72,74 cm lehetünk. Elég nehéz a feneke :-)
Kisfiú
Nekem is ilyen súlyú és méretű a kisfiam.:-) Egyébként jól. Felesleges kiló már nincs rajtam, 4 és fél lement. Viszont formára átalakultam....Na majd a torna... A hasam néha még furcsa. Császárral jött világra a kicsim. Néha úgy érzem, elég sokat mocorognak a beleim. Régen nem éreztem ennyire.
Szeretnénk a következő babát. De még szoptatok. Elég gyakran. Így nehéz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!