Van aki 2011 április-májusban az Áek-ben fog szülni? Esetleg akinek nincs fogadott orvosa? Kórházi csomagba kinek mi kerül?
A MÁV rendelőbe járok TB- alapon orvoshoz, de az orvosom már idős és szülést nem vállal, de azt mondta, hogy mehetek az Áek-be szülni. (A terhesgondozást egy orvos csinálja.)
A szülőszoba látogatásra sajnos nem tudtam eljutni, mivel zárlat van. Nem tudja esetleg valaki, hogy most mit kér a kórház a babának mit tegyek be? (pl. pelenka, ruha, 70%alkohol...stb.)
Várom a tapasztalatokat is akik itt szültek esetleg ügyeleten:-)
33 hetes kismama:)
Szia!
Én elvileg három héten belül ott szülök...
Szülőszoba látogatáson én sem voltam, de kérdezgettem más kismamákat.
A babának kell textilpelus, pelenka és popsitörlő. Minden mást adnak, a kenőcstől kezdve, a kincstári ruháig.
Én még bepakoltam egy vékony takarót, kis zoknit, sapit, kesztyűt.
Szia!
Én egy hónapja szültem ott, jól írták a többiek, hogy mit kell vinni a babának, még annyit hozzátennék, hogy vigyél plusz egy-két váltás ruhát, mert előfordulhat hogy pont amikor pelusozod akkor történik még "baleset", és akkor lehet ruhát is cserélni :)
Nekem finoman megjegyezték, hogy ha ennyit pisil a baba, akkor hozassak be neki ruhát :)))
Ja, egyébként ügyeleten szültem, mindenki nagyon kedves volt, nekem nem volt rossz élmény, de mondjuk hamar le is tudtuk.
A szülőszobára vigyél tena betétet meg eldobhatós bugyit mert azt már ott kérni fogják.
Egyelőre ennyi jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!