Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows Live Messenger 2011-be...

Windows Live Messenger 2011-ben miért nem jeleníti meg a beszélgetőablakban a küldött és fogadott képeket?

Figyelt kérdés
Ha valaki küld nekem vagy én küldök képet, akkor semmit sem látok csak egy üres fehérséget, alatta Elfogadás, Visszautasítás stb. Viszont ha megjött vagy átment a kép, akkor azt kiírja, mint a régi. Mikor bejelentkezik valaki, azt sem mindig látom, csak a képét meg a smile-kat, szöveget nem. Mi lehet a gond?
2011. febr. 24. 19:30
 1/5 anonim válasza:

Nekem is sok gondom van vele.... a képküldést még nem próbáltam, de már a becenév-személyes üzenete-smiley dolog is nagyon zavar :(

Lehet telepítened kéne a fotótárt.. mondjuk én azt sem tudom hogy kell elmenteni vagy elfogadni ha valaki küldd képet, de ezzel még nem volt gond... megjeleníti képnézegető szerűen stb...

Lehet telepítened kéne a fotótárt... :)

Nem tudod miért nem jelzi ki, ha valaki bejelentkezik ill. azt sem jelzi ki, hogyha valaki felvett...

2011. febr. 25. 11:21
 2/5 anonim válasza:
*a képküldést próbáltam... csak a mentéses dologig nem jutottam el :) bocsi ?S
2011. febr. 25. 11:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, talán nézd meg a Beállítások--> Értesítéseknél, ott célszerű mindent kipipálni. Direkt nem szoktam telepíteni semmit a Messengeren kívül, eddig nem volt vele baj. :S
2011. febr. 25. 16:27
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem kezdd úgy, hogy live essentials uninstall és felrakod a 14.0.8117.416 verziót, ez az utolsó normális
2011. febr. 28. 16:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi megpróbálom. Csak a smile-kat sajnálom :(
2011. márc. 1. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!