9. hónapos kismamák hogy vagytok, hogy bírjátok?
36+6 hetes vagyok,de én már néha elég nehezen viselem a pocakom,sokszor gondolom azt, hogy milyen jó lenne már kint,de azért félek is a szüléstől rendesen.9-10 kilót híztam,az még nem is olyan vészes,de a méretemhez képest elég nagy a pocak,és kellemetlennek érzem már. Mások is így érzik már ilyenkor?Jó érzés persze mikor mocorog,de jobb lenne már hason aludni és nem szenvedni a légszomjtól+derékfájástól.
Viszont ahogy közeledik az idő egyre jobban félek a szüléstől,félek, hogy nem tudok majd jól nyomni,félek a fájdalomtól is. Az ad erőt, hogy jobb lesz utána hisz ott lesz a babám.
Szia!
Én betöltöttem a 38. hetet, nekem is nagy a pocim és már elég nehézkesen mozgok, de azért még bírom:)
Én egyáltalán nem félek a szüléstől, sőt már nagyon várom!
Én 36+4 hetes vagyok. Nekem szerencsére kicsike a pocim, így a mozgásban nem nagyon akadályoz. De a derekam sajnos nagyon tud fájni. Tegnap voltam az első NST-n, szerencsére nagyon jó volt az eredmény, bár egyszer belealudt a kislányom. :)
A szülést én is várom, bár néha-néha azért elkap egy kicsit a "hiszti". Olyankor pár percig csak arra tudok gondolni, hogy nekem ez biztosan nem fog menni. De igyekszem magam megnyugtatni. Arra gondolok, hogy ott lesz a szülésznőm, aki biztosan sokat fog segíteni, ott lesz a dokim, akiben megbízok, és nem utolsó sorban ott lesz a férjem, aki lelkileg tud támogatni.
Kicsit rosszul érint, hogy februárban tuti látogatási tilalom lesz a kórházban, így valószínűleg egyedül leszünk a szülés után, nem jöhetnek be a család. :(
Sziasztok!
38 hetes múltam,és már nagyon túl lennék a terhességen:)!Éjszaka óránként kell felkelnem pisilni,nagyobb bevásálásra meg már el se merek indúlni mert a végére tuti összepisilném magam:)!Amúgy én nagyon sokat híztam,60kg-al kezdtem,most 82kg vagyok:(!A szüléstől nagyon félek(Első baba)!
Könnyű szülést nektek!!
a tilalomról nem is hallottam,most megijedtem.az influenza járvány miatt?nagyon remélem,hogy megússzuk és a szülésre is bejöhet az apuka!
ami azt illeti énis várom a szülést,csak az ismeretlentől félek,nincs választott orvosom+első szülés
Budapesten az Uzsokiban fogok szülni.Szerencsére körbevezettek az osztályon így legalább a hely nem lesz ismeretlen.
nem szoktam híreket nézni,mert túl sok a rossz hír ami kiborít,majd a neten nyomon követem és reménykedek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!